Οι δημοσιογράφοι του Open έφαγαν «πόρτα» από το πάρτι του σταθμού!

Η απόφαση της Διοίκησης που εξόργισε δημοσιογράφους και τεχνικούς

Open

Χθες τελέστηκε ο αγιασμός στον τηλεοπτικό σταθμό Open με τον Ιβάν Σαββίδη να καλεί τον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο να κάνει τον αγιασμό, καθώς ήταν προσωπική επιλογή του μεγαλοεπιχειρηματία ο αγιασμός να τελεστεί από τον ίδιο τον Αρχιεπίσκοπο.

Παρουσία όλων των στελεχών και υπαλλήλων του καναλιού ο αγιασμός τελέστηκε σε κλίμα χαράς και αισιοδοξίας. Μάλιστα, αξίζει να αναφέρουμε ότι ο κύριος Σαββίδης πραγματοποίησε κύκλο συναντήσεων και συσκέψεων με τους επικεφαλής του καναλιού του, προκειμένου να γίνει μια πρώτη εκτίμηση του προγράμματος, αλλά και ο σωστός σχεδιασμός των νέων εκπομπών που θα λανσαριστούν μετά τις γιορτές.

Μετά τον καθιερωμένο αγιασμό ήταν προγραμματισμένο ένα υπέρλαμπρο και χλιδάτο πάρτι στις εγκαταστάσεις του σταθμού στην Παιανία. Οι παρουσιαστές του Open όλο χαμόγελο πόζαραν στα κινητά τους τηλέφωνα ανεβάζοντας φωτογραφίες και βίντεο στα social media.

Κι ενώ κάποιοι έτρωγαν από τον πλουσιοπάροχο μπουφέ και η σαμπάνια έρεε άφθονη, πολλοί «έφαγαν πόρτα» από το ίδιο τους το κανάλι! Και τι εννοούμε; Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του star.gr, οι δημοσιογράφοι και οι τεχνικοί του τηλεοπτικού σταθμού δεν ήταν καλεσμένοι στο πάρτι! Η λίστα ήταν ονομαστική, με τους μαυροντυμένους άνδρες έξω από την αίθουσα που γινόταν η δεξίωση, να ρίχνουν «πόρτα» στους υπόλοιπους υπαλλήλους του τηλεοπτικού σταθμού.

Τη στιγμή δηλαδή που οι ακριβοπληρωμένοι παρουσιαστές του Open, απολάμβαναν τη δροσερή σαμπάνια τους, οι δημοσιογράφοι και οι τεχνικοί του τηλεοπτικού σταθμού είχαν αποκλειστεί και συνέχιζαν να δουλεύουν κανονικά με έντονη δυσαρέσκεια κι εκνευρισμό για την απόφαση της διοίκησης να τους αποκλείσει από αυτό το όμορφο event, παρουσία του Ιβάν Σαββίδη.

Μάλιστα τα σχόλια έδιναν κι έπερναν ανάμεσα στους δημοσιογράφους. «Εμείς δουλεύουμε σαν σκλάβοι και οι παρουσιαστές ζούνε σαν βασιλιάδες», και «η διοίκηση του τηλεοπτικού σταθμού μας πέταξε έξω σαν παρακατιανούς!», είναι κάποια σχόλια που ακούστηκαν.

Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Καράλης

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top