Δημήτρης Σκουλός: Δεν είναι next top τηλεπερσόνα, next top model είναι!

Η συνέντευξη του κριτή στη Μελέτη

Είναι ένα από τα πλέον ξεχωριστά και περιζήτητα πρόσωπα της νέας τηλεοπτικής σεζόν.

Και καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη το βράδυ της Τετάρτης ο Δημήτρης Σκουλός δε θα μπορούσε παρά να μιλήσει για όλα!

«Παλιά ήταν στην τηλεόραση, πάρε ξανθό μαλλί, πάρε στήθος, πάρε λίγο ποπό και βγες. Τι δουλειά έχει αυτό με τη μόδα; Δεν είναι next top τηλεπερσόνα, next top παρουσιάστρια, next top model λέγεται. Μπορεί να έχεις κάνει μια πλαστική επέμβαση τόσο μικρή που να μην την καταλαβαίνω εγώ. Μπορεί να έχεις φτιάξει λίγο τη μυτούλα σου. Η Ηλιάνα μπορεί να την έχει φτιάξει τη μύτη της, δεν το ξέρω, δεν την έχω ρωτήσει. Εμένα δεν μου φαίνεται φτιαγμένη γιατί κάθεται δίπλα μου συνέχεια και την βλέπω…», είπε αρχικά ο σκληρός και ανατρεπτικός κριτής του GNTM για το θέμα των πλαστικών επεμβάσεων και την Ιωάννα Μπέλλα.

Στη συνέχεια, μίλησε και για την επίσης κριτή του reality μόδας του STAR Ηλιάνα Παπαγεωργίου και για το αν έχει κάνει ή όχι διεθνή καριέρα η... διπλανή του στην κριτική επιτροπή.

«Έχει κάνει διεθνή καριέρα η Ηλιάνα. Δεν έχει καμία Ελληνίδα, πλην μίας ή δυο, κάνει ξένη Vogue, να πω μόδα-μόδα. Οι Ελληνίδες ήταν πάντα money-makers. Έκαναν πάντα commercial δουλειές, καταλόγους, καμπάνιες… Που έχουν πολύ καλά λεφτά. Και αυτό είναι μια καριέρα. Η Ηλιάνα τα τελευταία χρόνια ζει στη Νέα Υόρκη. Το ξέρω. Έχουμε κοινούς φίλους. Ο κολλητός της είναι ο Δημήτρης ο Γιαννέτος, που είναι και κολλητός μου. Την ήξερα από παλιά. Και πραγματικά δούλευε και πάρα πολύ. Τώρα αν έχει κάνει εξώφυλλο στην αμερικάνικη Vogue; Δεν έχει κάνει. Και ποιες έχουν κάνει;», είπε καθισμένος στην πολυθρόνα του «Μετά τα Μεσάνυχτα».

Όσο για το αν είναι όντως όσο αυστηρός όσο δείχνει; «Λειτουργώ με έναν ιδιαίτερο τρόπο στη δουλειά μου. Την εικόνα που θα φωτογραφίσω την έχω ήδη φτιάξει στο μυαλό μου και προσπαθώ να αποτυπώσω αυτό που έχω στο μυαλό μου. Δεν το ψάχνω εκείνη την ώρα. Απλά προσπαθώ να αποτυπώσω αυτό που έχω στο μυαλό μου», είπε.

Υπάρχει για εκείνον αντικειμενικό πρότυπο ομορφιάς; «Όλες οι γυναίκες είναι όμορφες! Έχω δει γυναίκες που δεν είναι ωραίες εμφανισιακά και είναι αρχόντισσες, ανοίγει η καρδιά σου. Τι σημαίνει όμορφο; Ωραία μάτια, ωραία μύτη, ωραίο στόμα; Κι έχω δει και πολύ όμορφες γυναίκες εμφανισιακά αλλά είναι πολύ άσχημες εσωτερικά, οπότε για μένα είναι άσχημες! Τι σημαίνει ομορφιά; Θέλω όλοι οι άνθρωποι που τους βλέπω όμορφους να έχουν καθαρά μάτια», σχολίασε. 

Και αποκάλυψε αν τελικά ισχύουν οι φήμες ότι έχει έρθει σε κόντρα με τη Βίκυ Καγιάς: «δεν είναι κόντρα, είναι διαφωνία! Επειδή είμαστε αυτοί που είμαστε και είμαστε αγύριστα κεφάλια όλοι αν έχουμε τη γνώμη την πάμε μέχρι τέρμα. Πολλές φορές αυτό φέρνει κόντρα. Και; Εμένα δεν με ενοχλεί να σου πω την αλήθεια. Τουλάχιστον δεν βαριέμαι!».

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top