Καινούργιου: Τι είπε on air για την απόλυση του Ραφαηλίδη;

Μίλησε για τον πρώην συνεργάτη της

Ήταν στην ομάδα της εκπομπής της μέχρι την Παρασκευή. Αλλά, όπως έγινε γνωστό, ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης και αρκετοί εργαζόμενοι του Open ενημερώθηκαν για την... απόλυσή τους την περασμένη Παρασκευή.

Ο ίδιος έκανε την Κυριακή μια σκληρή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και ένα από τα σχόλια που έγιναν κάτω από την ανάρτηση,ήταν της ίδιας που στήριξε τον πρώην συνεργάτη της.

Μάλιστα, το πρωί της Δευτέρας, στην πρώτη μετά τις εξελίξεις εκπομπή της "Ευτυχείτε", η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε: «Ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης έφυγε από την τηλεοπτική μας παρέα, δεν είναι πια μαζί μας. Τον ευχαριστούμε πάρα πολύ για την άψογη συνεργασία που είχαμε αυτόν τον μήνα. Είναι εξαιρετικό πλάσμα, πολύ ταλαντούχο! Να πούμε ότι ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης έχει και άλλες προτάσεις και τηλεοπτικές και καλλιτεχνικές, που ήδη τις είχε και πολύ σύντομα θα τον δείτε και θα τον απολαύσετε. Εγώ προσωπικά θέλω να του ευχηθώ καλή επιτυχία και τον ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου γιατί είναι ένας Κύριος με Κ κεφαλαίο, αυτό μου αρέσει να λέω. Θα τα ξαναπούμε με τον Παναγιώτη, εδώ θα είμαστε ούτως ή άλλως».

Το σχόλιο της Καινούργιου για την απόλυση του Ραφαηλίδη από το Open

Όσο για το... κενό που άφησε πίσω του; Στην πρωινή παρέα του νεοσύστατου καναλιού βρέθηκε η Έλενα Πολυκάρπου, η οποία ανήκε στο δυναμικό του Open, ως μέλος της φετινής ομάδας της εκπομπής «Αποκαλυπτικά», ενώ έχει εμφανιστεί και στην εκπομπή «Παιδιά από σπίτι» με την Τζωρτζέλα Κόσιαβα.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top