Στο Star η τραγουδίστρια της σειράς «La Casa De Papel»

Τι δήλωσε η Cecilia Krull στη Μαρία Τσιλινίκου

Η σειρά "Λα κάζα ντε Παπέλ" έχει καθηλώσει εκατομμύρια Ευρωπαίους και ετοιμάζεται για την επιστροφή της στην "μικρή οθόνη". Το τραγούδι των τίτλων έχει αναδειχθεί το καλύτερο soundtrack για το 2018. Η ερμηνεύτριά του, Cecilia Krull, μιλά αποκλειστικά στη Μαρία Τσιλινίκου, μας  καλωσορίζει στον κόσμο του Caza De Papel. Ανήκει στην εγκληματική παρέα του Professor, της Τόκυο και του... Αρτουρίτο…

Δε θα την δείτε να  διεισδύει στο Βασιλικό Νομισματοκοπείο της Ισπανίας για να εκτυπώσει 2,4 δισεκατομμύρια ευρώ όπως οι υπόλοιποι πρωταγωνιστές. Με τη φωνή της ντύνει το σάουντρακ της σειράς "H ζωή συνεχίζεται"«Κάποιες φορές αισθάνομαι ότι δεν είμαι εγώ που το ζω εγώ . Είναι πολύ περίεργο», εξομολογήθηκε στο Star και τη Μαρία Τσιλινίκου η τραγουδίστρια και πρόσθεσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενη και ευγνώμων γιατί η ζωή μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω αυτό το τραγούδι και να γευτώ αυτή τη μεγάλη επιτυχία παγκοσμίως».

Περιμένει πώς  και πώς την πρώτη της συναυλία στην Ελλάδα
 
Παγκόσμια υστερία με τη σειρά «La Casa De Papel»

Η Krull δεν ανοίγει τα χαρτιά της. Δεν αποκαλύπτει τι θα συμβεί στον τρίτο κύκλο, κρατώντας τους εκατομμύρια θαυμαστές της σειράς σε αναμμένα κάρβουνα. 

«Ήξερα ότι το σίριαλ θα ήταν καλό γιατί δουλεύω πολλά χρόνια με την ομάδα του La Casa De Papel».

Τα γυρίσματα για τον επόμενο κύκλο έχουν ξεκινήσει και οι υπεύθυνοι του Netflix τρίβουν με ικανοποίηση τα χέρια τους καθώς τα έσοδα αγγίζουν δυσθεώρητα ύψη.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη της Cecilia Krull στο παραπάνω βίντεο

Δείτε εδώ ολόκληρο το Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top