Δήλωσε ότι ξεκινάει εκπομπή, αλλά τελικά... κόβεται!

Ανατροπή για την Ντορέττα Παπαδημητρίου

Έδωσε συνέντευξη σε μεγάλο εβδομαδιαίο περιοδικό και δήλωσε ότι είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με τον ΑΝΤ1 για να ξεκινήσει πρωινό στη ζώνη του Σαββατοκύριακου από το δεύτερο μισό της σεζόν.

Κι ενώ όλα έδειχναν ότι πάνε καλά στα επαγγελματικά της Ντορέττας Παπαδημητρίου, "έσκασε" μια είδηση που ανατρέπει τα έως τώρα δεδομένα.

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Σέξι με κορμάκι και διχτυωτό καλσόν

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που μετέδωσε ο Γιάννης Πουλόπουλος το πρωί της Πέμπτης «Στη Φωλιά των ΚουΚου», η απόφαση του Δημήτρη Καμπουράκη να δώσει τα χέρια με τον ΣΚΑΪ ήταν αυτή που ανέτρεψε τα δεδομένα, μιας και στον ΑΝΤ1 το συγκεκριμένο πρότζεκτ το θεωρούν ένα. Μάλιστα, με βάση το ίδιο ρεπορτάζ, δεν τίθεται θέμα αντικατάστασης του Δημήτρη Καμπουράκη προκειμένου να βγει στον αέρα τόσο η δική του εκπομπή όσο και αυτή της Ντορέττας Παπαδημητρίου.

Η ενεργοποίηση της πρωινής ζώνης του Σαββατοκύριακου, επιλογή στην οποία ο ΑΝΤ1 πόνταρε πολλά, «παγώνει», παρά το γεγονός ότι τα ονόματα του Δημήτρη Καμπουράκη και της Ντορέττας Παπαδημητρίου είχαν ακουστεί ότι θα «πρωταγωνιστούσαν» κάθε Σάββατο και Κυριακή.

Αξίζει να σημειωθεί πως  ο λόγος που τελικά ο Δημήτρης Καμπουράκης δεν συμφώνησε με τον ΑΝΤ1 είναι το ότι δεν ήθελε να εργάζεται τα Σαββατοκύριακα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top