GNTM 2018: Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Τρίτης;

Δείτε την Τρίτη 20/11 στις 21:00

Το Greece’s Next Top Model επέστρεψε στη συχνότητα του Star και αναζητά τη σύγχρονη βασίλισσα του modelling, η οποία θα κάνει ένα μεγάλο συμβόλαιο στο χώρο της μόδας με το Πρακτορείο Μοντέλων Placemodels στο Αμβούργο και θα κερδίσει χρηματικό έπαθλο 50.000 ευρώ!

Τη Δευτέρα 19/11 στο 18ο επεισόδιο, η Ειρήνη Στεριανού δεν ικανοποίησε τους κριτές με την απόδοση της στη δοκιμασία και αποχώρησε.

Την καλύτερη φωτογραφία, σύμφωνα με τους κριτές, είχε η Εύη Ιωαννίδου. 

Δείτε την Τρίτη 20/11 στις 21:00 στο 19ο Επεισόδιο του Greece's Next Top Model

To σπίτι του GNTM σιγά - σιγά αδειάζει και τα κορίτσια οφείλουν να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους σε κάθε δοκιμασία, που ακολουθεί. 

Η μέρα ξεκινά και γεμίζει με τετράποδους φίλους, καθώς τα υποψήφια μοντέλα συμμετέχουν σε casting της ΜΚΟ «Dog’s Voice», για την καμπάνια ευαισθητοποίησης του κοινού υπέρ της υιοθεσίας αδέσποτων σκυλιών. 

Η επιβράβευση είναι ένα λαμπερό πάρτι-έκπληξη με live μπάντα, κατά το οποίο τα κορίτσια παραμερίζουν τις όποιες διαφορές τους και διασκεδάζουν μέχρι τελικής πτώσης! 

Στη δοκιμασία αποχώρησης τα κορίτσια ποζάρουν στον φακό του Πάνου Γιαννακόπουλου, ως παραδείσια πουλιά σε αιχμαλωσία. Ένας κρίκος, ένα σκαμπό και ένα κλουβί ανεβάζουν το βαθμό δυσκολίας, σε μια φωτογράφιση που τεστάρει τόσο τη φαντασία όσο και τη θέληση των κοριτσιών. 

Ποια θα λυγίσει στο βάρος του ανταγωνισμού και θα πετάξει μακριά από το όνειρο του GNTM;


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top