Ο Ζάχος Χατζηφωτίου είχε 7 χρόνια σχέση με γυναίκα από το GNTM 2018!

Για ποια πρόκειται;

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add star.gr on Google

Αποκαλύψεις για την προσωπική του ζωή και το πώς αυτή συνδέεται με το GNTM 2018 έκανε στην τελευταία του τηλεοπτική συνέντευξη ο Ζάχος Χατζηφωτίου.

Αρχικά, μιλώντας για την Αλίκη Βουγιουκλάκη είπε: "Είχε μάθει η Τζένη Καρέζη από μία φίλη της ότι η Αλίκη Βουγιουκλάκη είχε πει «Εγώ θα της τον πάρω»! Δεν την ενδιέφερα, την ενδιέφερε να με πάρει από την Καρέζη. Κακιά! Η Τζένη δεν τα είχε αυτά. Να είμαστε ειλικρινείς»", είπε.

Στη συνέχεια, όμως, μπήκε στην κουβέντα το Greece’s Next Top Model και την Έλενα Χριστοπούλου: «Την βλέπω την Έλενα Χριστοπούλου στο GNTM. Έρχεται εδώ καμιά φορά, τρώμε μαζί. Πάρα πολύ ωραίο κορίτσι αλλά έχει σκληρό χαρακτήρα. Με την Έλενα ήμασταν 7 χρόνια μαζί. Την αγαπούσα πάρα πολύ. Στην Κηφισιά μέναμε τότε, σε ένα σπίτι που είχα χτίσει εγώ. Η ομορφιά της και το σώμα της με κράτησαν τόσα χρόνια μαζί της. Είναι καλοβαλμένη».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top