Αυτές είναι οι εκπομπές στο Web TV του Star

Εκπομπές για όλα τα γούστα...

Star Web TV

To Star Web TV είναι η διαδικτυακή πλατφόρμα του Star Channel, στην οποία προβάλλονται εβδομαδιαίες θεματικές εκπομπές για όλα τα γούστα. Αμέσως μετά την live προβολή τους στο www.star.gr/webtv, ανεβαίνουν στο site, αλλά και στο YouTube. Παράλληλα, αναμεταδίδονται σε αρκετά ελληνικά τηλεοπτικά προγράμματα του εξωτερικού.

Αναλυτικότερα, οι εκπομπές είναι οι εξής:


Paranormal

Κάθε Δευτέρα στις 23:30 - 00:00 ανακαλύπτουμε έναν άλλον κόσμο και ταξιδεύουμε στο άγνωστο.

Αγγίζουμε τη μεταφυσική υπόσταση της φύσης του ανθρώπινου είδους. 

Προσπαθούμε να ερμηνεύσουμε το ακατανόητο και αναζητούμε δρόμους που θα μας οδηγήσουν στο υπέρτατο «γνώθι σαυτόν»

Από την εκπομπή δεν λείπουν τα πιο περίεργα φαινόμενα που έχουν  παρατηρηθεί κατά το πέρασμα των χρόνων, πειράματα στα οποία έχει υποβληθεί το ανθρώπινο είδος, μελέτη πάνω στην εξωγήινη ζωή και πολλά ακόμα θέματα που απασχολούν τον σύγχρονο άνθρωπο, που δεν σταματά να αναζητά την αλήθεια.

Παρουσιάζει ο Γιώργος Παπαγεωργίου.  

 

Style Rules

Κάθε Τρίτη στις 23:00-23:30 ταξιδεύουμε στον μαγικό κόσμο της μόδας και της ομορφιάς... πάντα με στυλ.

Συνδυάζουμε τη μόδα με ταξίδια σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, παραδίδουμε... μαθήματα στυλ και συζητάμε τα πάντα με σχεδιαστές, μοντέλα και ανθρώπους από το χώρο της μόδας και του τουρισμού.

Όλα τα trends της σεζόν, τα πιο διάσημα fashion events του κόσμου και προτάσεις για το ιδανικό outfit σε κάθε περίσταση και κάθε εποχή συμπληρώνουν τη θεματολογία της εκπομπής.

Παρουσιάζει η Βίκυ Μπουζούνη.

 

Backstage

Kάθε Τρίτη στις 23:30-00:00 βλέπουμε όλα τα hot news της εγχώριας και της παγκόσμιας showbiz. Lifestyle, αποκαλύψεις, παρασκήνιο και αποκλειστικότητες συμπληρώνουν τη θεματολογία αυτής της εκπομπής. 

Μέχρι τώρα ξέραμε τι συμβαίνει στο προσκήνιο της επικαιρότητας. Ήρθε, όμως, η ώρα να πάμε... Backstage!

Παρουσιάζουν η Βίκυ Μανώλη και η Βενέτα Αναγνώστου.
 

Ελλάδα στην καρδιά μας

Κάθε Τετάρτη στις 21:30-22:00 συνδεόμαστε και επικοινωνούμε με την ελληνική ομογένεια του εξωτερικού και γνωρίζουμε την Ελλάδα στους τουρίστες όλου του κόσμου.

Η εκπομπή έχει ως βασικά θέματα, εκτός από τις πρωτοβουλίες, τις διακρίσεις και  τα προβλήματα των αποδήμων, την προώθηση του ελληνικού τουρισμού και των ελληνικών προϊόντων.

Μαγικά τοπία, παράδοση, ελληνικά προϊόντα, ελληνικές εκδηλώσεις σε κάθε γωνιά της γης, τουρισμός και άμεση επικοινωνία με τους Έλληνες του εξωτερικού φέρνουν την Ελλάδα πιο κοντά... στην καρδιά μας.

Παρουσιάζει ο Μπάμπης Πετράκης.
 

Νοιάσου για την υγεία σου

Κάθε Τετάρτη στις 21:00-21:30, με τη βοήθεια των ειδικών από το χώρο της υγείας, ενημερωνόμαστε για όσα πρέπει να γνωρίζουμε για τον κόσμο της ιατρικής, των φαρμάκων και των ασθενειών, ώστε να μπορούμε να διατηρούμε μία καλή ποιότητα ψυχικής και σωματικής υγείας. 

Ενημερωνόμαστε σωστά και... νοιαζόμαστε για την υγεία μας, γιατί η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία!

Παρουσιάζει η Κατερίνα Παπακωστοπούλου.

 

Γυρίσματα στην Ελλάδα

Με τη βοήθεια των νέων τεχνολογιών, η εκπομπή ταξιδεύει, κάθε Τετάρτη στις 22:00-22:30, σε όλη την Ελλάδα και μεταδίδει εικόνες και πληροφορίες για κάθε τουριστικό προορισμό. 

Τουριστικοί φορείς, εκπρόσωποι συλλόγων και εθελοντικών οργανώσεων και άνθρωποι της τέχνης και του πολιτισμού παρουσιάζουν τον δικό τους προορισμό και αναδεικνύουν θέματα που αφορούν στην ανάπτυξη κάθε μορφής τουρισμού.

Πρωταγωνιστικό ρόλο στην εκπομπή έχει ο άνθρωπος. Η εκπομπή ταξιδεύει σε όλη τη χώρα, αναζητώντας ανθρώπους που άφησαν την πόλη και δραστηριοποιούνται στην περιφέρεια, προσφέροντας υπηρεσίες στον τουρισμό. Παράλληλα, παρουσιάζονται οι κρυφές ομορφιές από όλα τα μέρη της Ελλάδας.

ΠΑΡΑΓΩΓΗ: Βασίλης Κονταξής, Νίκος Μουρτζιάπης, DCV Productions

 

In & Out

Κάθε Πέμπτη στις 23:30 - 00:30, η εκπομπή αυτή μας μυεί στον κόσμο της ψυχαγωγίας και της διασκέδασης. 

H ατζέντα της εβδομάδας,, προτάσεις εξόδου για όλα τα γούστα, συνεντεύξεις από αγαπημένα πρόσωπα της showbiz, όλα τα νέα από τη νυχτερινή ζωή της χώρας και πλούσιο παρασκήνιο από τα φλέγοντα θέματα που απασχολούν την επικαιρότητα συμπληρώνουν την πιο ψυχαγωγική μία ώρα του διαδικτύου.

Μαθαίνουμε όλα τα... έξω από μέσα και ρίχνουμε φως σε όσα όλοι οι άλλοι αφήνουν στο σκοτάδι.

Παρουσιάζει ο Γιώργος Παπαγεωργίου.

 

Keep Running

Mία εκπομπή για όσους αγαπούν το τρέξιμο και τους αγώνες δρόμου, κάθε Παρασκευή στις 23:00-23:30.

Από το... στίβο της εκπομπής περνούν οι κυριότεροι διεθνείς μαραθώνιοι της εβδομάδας,  ενημερωμένο καλεντάρι για τους προσεχείς αγώνες δρόμου, , προπονητικές συμβουλές από την Μαρία Πολύζου και σπουδαίοι καλεσμένοι, ο καθένας από τους οποίους έχει γράψει τα δικά του χιλιόμετρα στον αθλητισμό. 

Με το μήνυμα πως τίποτα δεν είναι αδύνατο, δεν σταματάμε να τρέχουμε ποτέ. "Γιατί όσο περισσότερο τρέχουμε, τόσο καλύτεροι άνθρωποι γινόμαστε!"

Παρουσιάζουν ο Νίκος Αρμένης και η Μαρία Πολύζου.

 

Mubet Show

Κάθε Παρασκευή στις 23:30-00:00, πάμε ταμείο και ενημερωνόμαστε για όλη την αθλητική επικαιρότητα της εβδομάδας, σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ.

Στην πιο αθλητική μισή ώρα του διαδικτύου, ταξιδεύουμε από τα μικρά ελληνικά γήπεδα μέχρι τα μεγαλύτερα στάδια του κόσμου και δίνουμε -αναλυτικά- ψαγμένες στοιχηματικές προβλέψεις για τους προσεχείς αγώνες.

Το μόνο σίγουρο είναι πως, σε αυτή την εκπομπή, ο δρόμος για το ταμείο είναι... μονόδρομος!

Παρουσιάζουν ο Θοδωρής Ζαρμακούπης και ο Νίκος Σκαρής.

 

Πολιτικά και άλλα

Κάθε Δευτέρα στις 23:00-23:30, συζητάμε με πρόσωπα της επικαιρότητας για τα πολιτικά (και όχι μόνο...) δρώμενα. 

Παρουσιάζει ο Μάκης Διόγος.
 

Νόμπeλ

Αν κάτι χαρακτηρίζει τη φράση "ό,τι να 'ναι" σίγουρα είναι αυτή η εκπομπή. Κάθε Τετάρτη στις 22:30-23:00, ο Γρηγόρης Μπάκας παίρνει τους δρόμους και συναντά αγαπημένα πρόσωπα της showbiz, αλλά και ανθρώπους της διπλανής πόρτας. 

Και τι κάνουν; Τα πάντα! Όλοι μαζί φτιάχνουν μία παρεϊστικη εκπομπή με πολύ γέλιο, μεγάλη δόση χιούμορ, ατελείωτες πλάκες, σκληρές δοκιμασίες, ασταμάτητο παιχνίδι, ερωτήσεις ταμπού και ό,τι άλλο μπορεί ο καθένας να βάλει στο μυαλό του.

Παρουσιάζει ο Γρηγόρης Μπάκας.

 

Level Up

Kάθε Πέμπτη στις 23:00-23:30 ταξιδεύουμε στον μαγικό κόσμο του gaming και παρέα... ανεβαίνουμε ένα level κάθε φορά.

Μεγάλες αποκλειστικότητες, προτάσεις για νέες κυκλοφορίες, αντικειμενικές κρτικές, αναλυτικά reviews, ρεπορτάζ από τα gaming events όλου του κόσμου και όλη η gaming επικαιρότητα της εβδομάδας συμπληρώνουν μία εκπομπή αφιερωμένη σε όλη τη gaming κοινότητα... και όχι μόνο!

Παρουσιάζουν ο Afaza και η Άντα Ρουμελιώτη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top