Τέλος εποχής για τον Robert Redford- Ποιος είναι ο τελευταίος ρόλος του;

Τίτλοι τέλους στην 60χρονη καριέρα του

Το νέο φιλμ  «Ο Kύριος και το όπλο» γράφει ιστορία αφού αποτελεί το κινηματογραφικό ρέκβιεμ του Ρόμπερτ Ρεντφορντ. Ο σταρ βάζει τελεία και αποσύρεται!


 Σε δηλώσεις του που εξασφάλισε το Star ο θρύλος του Χόλιγουντ μίλησε για το πως πήρε την απόφαση για το… τελευταίο αντίο. Για το μεγάλο φινάλε πρωταγωνιστεί σε μια σχεδόν – αληθινή ιστορία, υποδύεται έναν μετρ των αποδράσεων!  

Μια ζωή γεμάτη σινεμά!

H ζωή του 82χρονου Ρεντφορντ είχε πάντα έναν πρωταγωνιστή: το σινεμά… 40 βραβεία, 1 Όσκαρ σκηνοθεσίας, 6 χρυσές σφαίρες. Στις 6 δεκαετίες της πορείας του έκανε θρύψαλα το προφίλ του ωραίου. Έπαιξε σε κομεντί όπως το Ξυπόλητοι στο Πάρκο.  
 
Κοίταξε λοξά τον φακό στους 2 Ληστες και στο  Κεντρί.Έγινε ιδανικός ήρωας του Φιτζεραλντ στον Υπέροχο Γκατσμπι.Ξεσκέπασε το σκάνδαλο Watergate στο «Όλοι οι Άνθρωποι του Προέδρου». Στην Ανήθικη πρόταση πλήρωσε 10000 δολάρια για ένα ροζ βράδυ.

 Στις 78 ταινίες του ο Ρεντφορντ ακύρωσε την αυτονόητη εικόνα του, πέταξε την χρυσόσκονη και κέρδισε τον σεβασμό. Το τελευταίο φιλμ της ζωής του «Ο κύριος και το όπλο» προβάλλεται από την Πέμπτη.


Της Έλγκα Νταϊφά


Δείτε εδώ ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top