Παίκτρια του GNTM: "Δεν είμαι η τελευταία σχέση του Παντελίδη"

Η 24χρονη έκανε δηλώσεις στην κάμερα

Την είδαμε να παίρνει μέρος στο Greece's Next Top Model. Εκεί της είπε ο Σκουλός "σε έχω δει κάπου κάπου σε ξέρω". Από πού την ήξερε λοιπόν; Η ίδια απάντησε πως ίσως είχε δει κάποιες φωτογραφίες της σε δημοσιεύματα που την ήθελαν στο πλάι του Παντελή Παντελίδη. 

Η Αναστασία Βοσκανίδου έμεινε τελικά "εκτός" παιχνιδιού από τις οντισιόν κιόλας. Ωστόσο, τις επόμενες ημέρες, αν και δεν προχώρησε στο reality μόδας, έγινε "ντόρος" γύρω από το όνομα της 24χρονης, μιας και οι φήμες την ήθελαν να είναι η τελευταία πρώην σύντροφος του Παντελή Παντελίδη.

GNTM: "Kόπηκε" και έφυγε εκνευρισμένη!

Μιλώντας στην κάμερα του Happy Day θέλησε, μεταξύ άλλων, να διαψεύσει ότι έχει δηλώσει πως ήταν η τελευταία σύντροφος του Παντελή Παντελίδη, όπως είπαν κάποιοι, ρίχνοντας τα βέλη της σε όσους θέλουν να της φορτώσουν ότι εκμεταλλεύεται το όνομα του αξέχαστου τραγουδιστή.

«Δεν έχω πει ποτέ ότι είμαι η τελευταία σχέση του Παντελίδη. Το θεωρώ γελοίο, δε θα το έκανα ποτέ αυτό το πράγμα στη ζωή μου. Νιώθω ότι με κάποιο τρόπο θέλουν να μου φορτώσουν ότι εγώ προσπαθώ να εκμεταλλευτώ το όνομα του Παντελίδη. Δεν είναι έτσι, είναι άδικο. Έχω βγει ραντεβού με κάποιον που γνώρισα στο Instagram. Και ποια δεν έχει βγει;», είπε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top