Σκορδά: Η ερώτηση για τον Λιάγκα και η αμηχανία...

Τι απάντησε η παρουσιάστρια

Η Φαίη Σκορδά το βράδυ της Δευτέρας βρέθηκε στην παρουσίαση προγράμματος του ΑΝΤ1 και μίλησε για όλους και για όλα στην κάμερα του Star.gr.

Ανάμεσα σε άλλα ρωτήθηκε και για την απόπειρα του Αντώνη Ρέμου να συμφιλιώσει τον Γρηγόρη Αρναούτογλου με τον Γιώργο Λιάγκα. «Από ό,τι ξέρω δεν έχουν θέμα. Μιλούσαν και στο τηλέφωνο και με μηνύματα...»  απάντησε η Φαίη. Όσον αφορά την φετινή τους αξιοποίηση από τον ΑΝΤ1 είπε διπλωματικά. «Δεν χρειάζεται να πω εγώ κάτι... Ο καθένας κρίνεται από την πορεία του. Είναι δύο άνθρωποι που είναι πολυεργαλεία. Εντάξει ο Γιώργος έχει μια διαφορετική ιδιότητα δημοσιογραφική αφού έχει περάσει από τις ειδήσεις του Star και πρωινές ενημερωτικές εκπομπές στην αρχή της καριέρας του, οπότε δεν χρειάζεται εγώ να πω κάτι».

Φυσικά η παρουσιάστρια του Πρωινού ρωτήθηκε αν φέτος δούμε καλεσμένο τον πρώην σύζυγό της στην εκπομπή: «Για άλλους λόγους δεν τον είδαμε...όχι για αυτούς!» απάντησε γελώντας και συνέχισε: «Ούτε φέτος θα τον δούμε καλεσμένο γιατί εκείνοι οι λόγοι συνεχίζονται!».

Παρουσίαση προγράμματος ΑΝΤ1 - Δείτε όλες τις λαμπερές εμφανίσεις

Ωστόσο, μία ερώτηση ήταν αυτή που την άφησε έκπληκτη. Ήταν αυτή για τις αλλαγές στην εξωτερική της εμφάνιση. 

Η απάντηση της Μπεκατώρου για τη δεύτερη εγκυμοσύνη της Μπόσνιακ

«Τι εννοείς; Δεν έκανα τίποτα… άλλο το μαλλί! Θα σου πω την αλήθεια, σκεφτόμουν πριν ξεκινήσω την εκπομπή να κάνω καμία θεραπεία, αλλά δεν πρόλαβα και λέω τι εννοεί, αφού δεν έκανα τίποτα… Εγώ ούτως ή άλλως κάνω πολύ μικρά πραγματάκια… Τι λέγαμε;» απάντησε η γλυκιά παρουσιάστρια στους δημοσιογράφους.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top