Eurovision: Στο Τελ Αβίβ ο διαγωνισμός τραγουδιού

Πήραν τη μεγάλη απόφαση

Πρώτη δημοσίευση: 2018-09-13 14:11

 

Ο κύβος ερρίφθη. Ο 64ος διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision θα διεξαχθεί τελικά στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ κι όχι στην Ιερουσαλήμ. Οι δυο ημιτελικοί θα γίνουν την Τρίτη 14 και την Πέμπτη 16 και το Σάββατο 18 Μαΐου 2019 θα πραγματοποιηθεί ο μεγάλος τελικός.

«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλες τις ισραηλινές πόλεις που ζήτησαν να φιλοξενήσουν τον Διαγωνισμό της Eurovision για το 2019. Όλες οι προσφορές ήταν υποδειγματικές αλλά τελικά αποφασίσαμε πως το Τελ Αβίβ διαθέτει το τέλειο σκηνικό για το μεγαλύτερο διαγωνισμό ζωντανής μουσικής στον κόσμο», σημείωσε ο Γιον Όλα Σαντ, διευθυντής της Eurovision. 

Δεν είναι η πρώτη φορά που το Ισραήλ αναλαμβάνει τη διοργάνωση του μεγάλου μουσικού event μετά τη μεγάλη νίκη της Netta στη Λισαβόνα, αφού πρόκειται για την τέταρτη νίκη της χώρας στην ιστορία του θεσμού. Οι τρεις προηγούμενες φορές ήταν το 1978 και το 1979, αλλά και το 1999 που είχε κερδίσει η περιβόητη τρανσέξουαλ Dana International. Σε όλες τις νίκες ο διαγωνισμός είχε διεξαχθεί στην Ιερουσαλήμ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top