Ελένη Φουρέιρα: «Νιώθω Ελληνοαλβανίδα και λίγο Κύπρια τώρα πια»

Η συνέντευξή της στην εκπομπή "Στη Φωλιά των Κούκου"

Η συνέντευξή της στην εκπομπή "Στη Φωλιά των Κούκου" είχε "ανακοινωθεί" προ ημερών, μιας και η Ελένη Φουρέιρα ήταν κομμάτι του trailer της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής του STAR.

Η... παρολίγον νικήτρια της Eurovision μίλησε στην Κατερίνα Καραβάτου για όλα. Κι όλα αυτά στο Άμστερνταμ, όπου η παρουσιάστρια ταξίδεψε για να συνομιλήσει μαζί της, κατά τη διάρκεια της πανευρωπαικής της περιοδείας.

Το πρωί της Δευτέρας, προβλήθηκε μέσα από την εκπομπή το πρώτο μέρος των όσων είπαν οι δύο γυναίκες.

Έτσι, μεταξύ άλλων, ακούσαμε την τραγουδίστρια να μιλάει για την καταγωγή της, το «άκυρο» της ΕΡΤ για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον μουσικό διαγωνισμό, τη δεύτερη θέση που "χάρισε" στην Κύπρο, αλλά και τη σχέση της με τη Γιάννα Τερζή.

«Θα αδικήσω την Αλβανία, αλλά επειδή δεν έχω ζήσει εκεί εγώ νιώθω Ελληνίδα. Όταν είσαι 20 κάτι χρόνια σε μια χώρα και σε έχει μεγαλώσει και σε έχει κάνει αυτό που είσαι, αν με ρωτήσεις από που είσαι θα σου πω ότι έχω γεννηθεί στην Αλβανία αλλά είμαι Ελληνίδα. Σέβομαι και αγαπώ την Αλβανία και θέλω να κάνω πράγματα εκεί, όμως έχω μεγαλώσει στην Ελλάδα και η νοοτροπία μου είναι ελληνική. Όταν πηγαίνω στην Αλβανία λένε ήρθε η Ελληνίδα κι εδώ οι μισοί λένε ήρθε η Αλβανίδα. Νιώθω Ελληνοαλβανίδα και λίγο Κύπρια τώρα πια», είπε αρχικά.

Και συνέχισε: «Μετά τη δεύτερη θέση που έφερα στην Κύπρο, δεν ήρθε κάποιος από την Ελλάδα να μου πει κάτι. Θα χάρηκαν πιστεύω αλλά ξέρεις τι γίνεται; Όταν κάνεις μια επιλογή πρέπει να την στηρίξεις μέχρι τελευταία στιγμή κι εγώ το ίδιο θα έκανα. Όταν είχα πάει, ουσιαστικά ήθελαν ένα άλλο είδος μουσικής, δεν ήθελαν ποπ τραγουδίστρια ή τουλάχιστον, συγκεκριμένα εμένα ως τραγουδίστρια».

Η Κατερίνα Καραβάτου την ρώτησε και για τα τεχνικά προβλήματα που υπήρξαν, κάτι που είχε επισημάνει κατά κόρον και η εκπρόσωπος της Ελλάδας, Γιάννα Τερζή. «Όλοι είχαν τεχνικά προβλήματα. Εμένα π.χ. το Τούνελ δεν άναψε μέχρι τη μέρα του Ημιτελικού. Δεν με έριξε γιατί έχω εμπειρία και θεωρώ ότι τις πρόβες τις κάνεις για να διορθώνονται τα λάθη. Ήταν μια πολύ στενάχωρη στιγμή που δεν πέρασε η Γιάννα, εγώ στεναχωρήθηκα πάρα πολύ», είπε.

Όσο για τις σχέσεις ανάμεσά τους, που είχαν γίνει θέμα;

«Πολλά παιδιά ήθελαν την ευκαιρία που δόθηκε στη Γιάννα τόσο απλόχερα, εγώ ήμουν ένα από αυτά. Οπότε της είπα «ευχαριστήσου το». Η στιγμή εκείνη, όσο εύκολη και αν την έκανα να φαίνεται, είναι πολύ δύσκολη, θέλει εμπειρία. Θεωρώ ότι η Γιάννα έδωσε τον καλύτερό της εαυτό», προσθέτοντας: «Αν νιώθεις ότι αδικείσαι ή δεν έχεις περάσει, μπορεί να σου βγει μια πικρία. Εγώ δεν ήμουν στο ίδιο ξενοδοχείο με τη Γιάννα, ήμασταν πολύ μακριά».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top