ΕΣΡ: Αυτοί είναι οι πέντε τηλεοπτικοί σταθμοί που παίρνουν άδεια

«Habemus άδειες» σχολίασε ο Νίκος Παππάς

Το STAR, o ANT1, ο Σκάι, ο Alpha και to Epsilon είναι τα κανάλια στα οποία έδωσε οριστική άδεια το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ)

Στην οριστική του απόφαση το ΕΣΡ έκρινε ότι οι πέντε σταθμοί πληρούν όλες τις προϋποθέσεις της προκήρυξης.

Όπως προβλέπει η διαδικασία,  οι οριστικοί δικαιούχοι θα πρέπει μέσα σε 15 ημέρες να καταβάλουν την πρώτη δόση της άδειας, ύψους 3,5 εκατ. ευρώ.

Σε αντίθετη περίπτωση, ο δικαιούχος χάνει αυτόματα την άδεια, ενώ καταπίπτει και η εγγυητική επιστολή συμμετοχής του στη διαδικασία αδειοδότησης.

Το σχόλιο του Νίκου Παππά για τις άδειες

«Habemus άδειες» σχολίασε λακωνικά στο twitter ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς.
 

Διαβάστε εδώ την απόφαση του ΕΣΡ για τις άδειες

Παππάς στην Επιτροπή της Βουλής:  Σημαντική στιγμή οι άδειες για την τηλεοπτική πραγματικότητα 

«Σημαντική στιγμή για την τηλεοπτική πραγματικότητα» χαρακτήρισε επίσης την οριστική αδειοδότηση πέντε τηλεοπτικών σταθμών ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς, μιλώντας στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής. «Αυτό είναι ένα μάθημα για   όλους, ήταν ένα μάθημα αντοχών» συμπλήρωσε ο ίδιος, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά ότι «είναι αυτό που λένε στο ποδόσφαιρο ότι μπορείς να πέσεις αλλά πρέπει να σηκωθείς».  

Ο κ. Παππάς ανέφερε ότι «έχουν εισπραχτεί 148 εκ ευρώ από την αρχή του 2015 για τέλη συχνοτήτων και φόρο διαφήμισης» και ότι «όποιος λέει ότι δεν πλήρωσαν τα κανάλια λέει ψέματα και δεν είναι ενημερωμένος». 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top