Φαίη Σκορδά: Η επίσημη φωτογράφιση για το Πρω1νό - Πότε κάνει πρεμιέρα

Τα γυρίσματα για το τρέιλερ της εκπομπής θα συνεχιστούν και σήμερα

φωτογράφιση Φαίη Σκορδά εκπομπή

Η Φαίη Σκορδά επιστρέφει σε λίγες μέρες στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1 με ανανεωμένη ομάδα και αλλαγές στο πλατό!

Η παρουσιάστρια λίγο πριν κάνει πρεμιέρα στις 17 Σεπτεμβρίου, έκανε την επίσημη φωτογράφιση για το Πρω1νό χθες και δημοσίευσε βίντεο, από τα backstage. Ακόμα, αποκάλυψε στους τηλεθεατές και στους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram ότι στην πρεμιέρα θα έχει πολύ άγχος!

Η παρουσιάστρια έγραψε χαρακτηριστικά: «Ξεκινήσαμε... Κάθε χρόνο , με τη φωτογράφηση ξεκινά μια νέα χρονιά.. Και φέτος μαζί ... Όσα χρόνια κ αν περάσουν το πάθος κ η αγάπη για τη δουλειά μου δεν φεύγουν ποτέ... Μου λείψατε.. Επίσης ξεκινάει το χτυποκάρδι...

Για ακόμα μια φορά στην πρεμιέρα θα έχω πολύ άγχος κ το ξέρω ήδη…

Όπως επίσης ξέρω ότι μαγικά θα μου φύγει την επόμενη μέρα .. Και μετά θα είναι σαν να είμαι στο σπίτι μου , όπως κάθε χρόνο... Ξεκινάμε στις 17 .. Άρα το βράδυ στις 16 , οι παλιές φίλες μου ξέρετε ότι δεν θα μπορώ να κοιμηθώ από την αγωνία και θα μιλάμε από εδώ κ στο Twitter...Αυτά... Σας φιλώ γλυκά ή καλύτερα».

 

Ξεκινήσαμε... Κάθε χρονο , με τη φωτογράφηση ξεκινά μια νέα χρονια.. Και φέτος μαζί ... Όσα χρόνια κ αν περάσουν το πάθος κ η αγάπη για τη δουλειά μου δεν φευγουν ποτε... Μου λείψατε.. Επίσης ξεκινάει το χτυποκάρδι... Για ακόμα μια φορά στην πρεμιέρα θα έχω πολυ άγχος κ το ξερω ήδη .. Όπως επίσης ξερω ότι μαγικά θα μου φύγει την επόμενη μέρα .. Και μετά θα είναι σαν να είμαι στο σπίτι μου , όπως κάθε χρονο... Ξεκινάμε στις 17 .. Άρα το βραδυ στις 16 , οι παλιές φιλες μου ξέρετε ότι δεν θα μπορω να κοιμηθώ απο την αγωνία και θα μιλάμε από εδω κ στο Twitter... Αυτά... Σας φιλώ γλυκα ή καλύτερα Φιλι💖

A post shared by Fay Skorda (@fayskorda) on

Τα γυρίσματα για το τρέιλερ της εκπομπής θα συνεχιστούν και σήμερα.

Όσον αφορά στην ομάδα της εκπομπής, άγνωστο παραμένει ακόμα το αν θα είναι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Εκείνοι που θα βρίσκονται σίγουρα στο πάνελ, είναι ο Άρης Καβατζίκης και η Αφροδίτη Γραμμέλη.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top