Σάννυ Μπαλτζή: Η κόντρα με τον Χρήστο Δάντη και o θάνατος του Χάρρυ Κλυνν

Δείτε το βίντεο

Για όλα μίλησε η Σάννυ Μπαλτζή «Στη Φωλιά των Κου Κου»!

Η γνωστή δημιουργός, κατά τη διάρκεια της κουβέντας τους, αναφέρθηκε τόσο στην πρόσφατη κόντρα της με τον Χρήστο Δάντη για το τραγούδι «Καρ…α σε μισώ», όσο και στη μεγάλη απώλεια του Χάρρυ Κλυνν.

«Καταρχήν, δεν μαλώσαμε ποτέ. Είπα την άποψή μου για κάτι. Τώρα, κατά τ’ άλλα, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα! Ο καθένας μπορεί να τραγουδάει ό,τι θέλει. Για μένα το μεγάλο λάθος του Χρήστου ήταν αυτό: έπρεπε να πει «παιδιά εγώ αυτό γουστάρω, θέλω να πω αυτό το τραγούδι, να κάνω ένα διάλειμμα…». Νομίζω το παρα-υποστήριξε. Κατά τ’ άλλα προτιμώ να ασχολούμαι με τα τραγούδια που αγαπώ, παρά με αυτά που δεν με ενδιαφέρουν καθόλου. Νομίζω παραπήγε μετά το όλο θέμα, αλλά εντάξει, τι να κάνουμε τώρα;»

Όσο για τον Χάρρυ Κλυνν είπε: 

«Ο Χάρρυ Κλυνν ήταν μια δυναμική προσωπικότητα, ένας μεγάλος ηθοποιός. Εγώ θα μείνω εκεί πέρα, στις γλυκές στιγμές που έχουμε ζήσει, στην αγάπη που έδωσε στη Λόρα. Ήταν δύσκολος και τρυφερός άνθρωπος. Ήταν πολύ μπροστά, δεν ήταν τυχαία η καριέρα που έκανε. Ήταν πάντα ενημερωμένος και άκουγε όλα τα είδη μουσικής.»
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top