Λύγισε η Καραβάτου on air για τον θάνατο της Παπουτσή

Η άγνωστη ιστορία που αποκάλυψε ο Κρατερός Κατσούλης

Δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της η Κατερίνα Καραβάτου «Στη φωλιά των Κου Κου» την ώρα που μιλούσε για την Τζέσυ Παπουτσή. 

Τόσο η ίδια όσο και ο Κρατερός Κατσούλης θέλησαν να την αποχαιρετήσουν μέσω ενός βίντεο με τους ρόλους της που έγραψαν ιστορία. 

«Σε ευχαριστούμε όλοι για όλα και για τη γενναιοδωρία του χαρακτήρα σου! Θα ‘θελα και εγώ να πω… δεν μπορώ να μιλήσω καμιά φορά συγγνώμη» είπε η Κατερίνα Καραβάτου μετά το βίντεο και πρόσθεσε φανερά συγκινημένη: «Όταν ξεκινάς ένα επάγγελμα και έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις τέτοιους ανθρώπους τους οποίους τους έχεις στο μυαλό σου με ένα τρόπο πολύ συγκεκριμένο και ενώ αυτοί δε σε ξέρουν, πρώτη φορά σε συναντούν από κοντά, είναι τόσο πολύ γενναιόδωροι. Θυμάμαι την πρώτη φορά που τη φιλοξενήσαμε σε εκπομπές μας. Εγώ αισθανόμουν δέος που θα ερχόταν η Τζέσυ Παπουτσή στο πλατό, ήταν μόνο με χαρά, μόνο με γενναιοδωρία και την ευχαριστώ πολύ!». 
Μάλιστα, ο Κρατερός Κατσούλης δε δίστασε να αποκαλύψει μια άγνωστη ιστορία από την ταινία «Safe Sex»
.

Οι πρωταγωνιστές, μεταξύ των οποίων και ο ίδιος, δεν μπορούσαν να γυρίσουν μια σκηνή από τα γέλια που έκαναν με την Τζέσυ Παπουτσή. 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top