Μαρία-Λουίζα Βούρου: Πώς της έκανε πρόταση γάμου ο αγαπημένος της Γιάννης;

Ένα μονόπετρο για την παρουσιάστρια

Μαρία-Λουίζα Βούρου: Πώς της έκανε πρόταση γάμου;

Παρουσία των θαμώνων ενός από τα πιο πολυτελή  εστιατόρια της Μυκόνου και σε ιδιαίτερα φορτισμένη συγκινησιακά ατμόσφαιρα, η Μαρία-Λουίζα Βούρου έζησε μια από τις ομορφότερες στιγμές της ζωής της με τον σύντροφό της Γιάννη Παπαγεωργίου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Real Life, η μέλλουσα μανούλα δέχτηκε πρόταση γάμου από τον σύντροφό της, κατά τη διάρκεια μιας απόδρασης που έκαναν το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

Διαβάστε επίσης: Μαρία Λουίζα Βούρου: Παραδέχτηκε ότι είναι έγκυος!

Στενός φίλος του ζευγαριού αποκάλυψε στην εφημερίδα: "Την ώρα που απολάμβαναν το δείπνο τους, εκείνος έσκυψε προς το μέρος της και της παρουσίασε ένα υπέροχο μονόπετρο, ζητώντας της να γίνει γυναίκα του. Ο κόσμος που βρισκόταν εκείνη την ώρα στο εστιατόριο και απολάμβανε την όμορφη βραδιά και τις εκλεκτές γεύσεις στα διπλανά τραπέζια αντιλήφθηκαν τι γινόταν ανάμεσα στο ζευγάρι. Γι' αυτό και οι θαμώνες ξέσπασαν σε χειροκροτήματα, με τη Μαρία Λουίζα να δείχνει πραγματικά σαστισμένη, μιας και όλα είχαν συμβεί ξαφνικά και αναπάντεχα. Αν και δεν άκουσαν τι απάντησε η όμορφη παρουσιάστρια,  η λάμψη στα μάτια της μαρτυρούσε το πολυπόθητο "ναι' που του ψιθύρισε στο αυτί την ώρα που αγκαλιάστηκαν τρυφερά".

Το ερωτευμένο ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας και σε λίγους μήνες η ευτυχία τους θα ολοκληρωθεί με τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού.

 

Να υπενθυμίσουμε ότι πριν από λίγες ημέρες η  παρουσιάστρια του Μακεδονία TV παραδέχτηκε την εγκυμοσύνη της και μίλησε για την τρυφερή περίοδο που διανύει στο Πρωινό του ΑΝΤ1, όπου και αποκάλυψε ότι θα παντρευτεί με πολιτικό γάμο τον αγαπημένο της, λίγο πριν έρθει στη ζωή ο γιος τους.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top