Σταματίνα Τσιμτσιλή: Επέστρεψε στο Happy Day 40 μέρες μετά τη γέννηση του γιου της

Συγκινημένη η παρουσιάστρια

Στην εκπομπή της «Happy Day» επέστρεψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή σαράντα ημέρες μετά τη γέννηση του γιου της, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Θέμη Σοφό.

Ντυμένη στα λευκά, η παρουσιάστρια εμφανίστηκε στο γεμάτο γαλάζια μπαλόνια πλατό και χαιρέτισε τους συνεργάτες της και τους τηλεθεατές, δείχνοντας αρκετά συγκινημένη.

Μάλιστα, έσβησε και μια τούρτα-έκπληξη για τα γενέθλιά της που ήταν την περασμένη Πέμπτη.

«Καλημέρα. Οι μέρες περνάνε πάρα πολύ γρήγορα. Θυμάσαι σαν χθες που ήμουν εδώ με την κοιλιά στο στόμα και αγκομαχούμε, γιατί τον τελευταίο καιρό είχα βαρύνει πάρα πολύ. Έλεγα "άντε θα βγει κι αυτή η μέρα"... Αυτές τις σαράντα μέρες που είμαι αγκαλιά με το με το μωράκι μου και τις κόρες μας φυσικά, ξέρετε υπάρχει μια αντιζηλία, θέλω να σας πω ότι το απόλαυσα πάρα πολύ... Χάρηκα πάρα πολύ που είχα αυτές τις σαράντα μέρες με τον Γιαννάκη. Όταν έβαζα τις κόρες μου στο σχολικό ήμουν με τον γιο μου και δημιουργούσαμε τη σχέση μας... Μου λείψατε πάρα πολύ... Θέλω να σας πω ένα μεγάλο "ευχαριστώ" γιατί η εκπομπή όχι μόνο κρατήθηκε στα νούμερά της, αλλά έσκισε. Μπράβο παιδιά...» είπε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται ότι η παρουσιάστρια του Alpha γέννησε τον γιο της στις 27 Απριλίου. Έχει ακόμη δύο κόρες με τον γνωστό δικηγόρο, Θέμη Σοφό, τη Νάγια και τη Μαίρη.

Σε δηλώσεις που είχε κάνει στην εκπομπή της, μετά τη γέννα της,  αποκάλυψε πως και το τρίτο της παιδί μοιάζει στον σύζυγό της, ενώ οι κόρες της είναι ξετρελαμένες με τον ερχομό του αδελφούλη τους.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top