Θύμα κλοπής η Πόπη Τσαπανίδου – Της έσπασαν το αυτοκίνητο!

Το βίντεο και η ανάρτηση της δημοσιογράφου στο Instagram

Μπροστά σε μια δυσάρεστη έκπληξη βρέθηκε η Πόπη Τσαπανίδου. Η δημοσιογράφος του Star επιστρέφοντας στο σπίτι έπειτα από έξοδο αντίκρισε το αυτοκίνητό της παραβιασμένο.

Οι δράστες έσπασαν ένα μικρό παραθυράκι στο πίσω μέρος του οχήματός της και πήραν ότι υπήρχε μέσα.

Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή η ίδια η δημοσιογράφος με σχετική ανάρτηση στο Instagram, ενώ δημοσίευσε και ένα βίντεο μέσα από το αυτοκίνητο δείχνοντας πώς δεν έχει χάσει το χιούμορ της.

 «Το να πέφτεις θύμα κλοπής είναι άγρια αίσθηση. Νοιώθεις απροστάτευτος και ανακαλύπτεις πόσο βαθιές ρίζες μπορεί να έχει ο φόβος. 

Είχα την ατυχία να βρω το αυτοκίνητο μου παραβιασμένο. Κάποιοι είχαν σπάσει ένα μικρό παράθυρο, άνοιξαν την πόρτα, το έκαναν φύλο και φτερό -έβγαλαν ακόμα και τα πατάκια- και φυσικά αφαίρεσαν ότι υπήρχε στο εσωτερικό. Τα πάντα. Ακόμη και το τελευταίο καλώδιο από φορτιστή. Το έγδαραν το έσπασαν... Εγώ που καμαρώνω να λέω πως αντιμετωπίζω με ψυχραιμία τα πάντα... σοκαρίστηκα στη θέα του.

Μόλις είχα επιστρέψει από μια ωραία έξοδο με φίλους και έπεσα πάνω σε ένα βίαιο γεγονός που συνέβη σε εμένα την ίδια!  Ξέρω πολύ καλά πως πολλοί από εσάς είχατε την ίδια και χειρότερη εμπειρία κάποια στιγμή στη ζωή σας», έγραψε η Πόπη Τσαπανίδου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top