Σάσα Σταμάτη: Ο λόγος που δε δέχεται να πάει για φαγητό με την Σπυροπούλου

Η απάντηση στον Γρηγόρη Μπάκα και το μενού συμφιλίωσης

Όχι μία αλλά δύο φορές κάλεσε η Σάσα Σταματάτη την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην εκπομπή της «Ooh La La» μετά την μεταξύ τους κόντρα. Όμως, η πρώην παίκτρια του Survivor ήθελε να βγουν πρώτα για φαγητό!

Γι’ αυτό και η εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» και ο Γρηγόρης Μπάκας ετοίμασε ένα δείπνο συμφιλίωσης για τις δύο παρουσιάστριες. 

Αφού δοκίμασε το φαγητό, η Σάσα Σταμάτη απάντησε για την Σπυροπούλου λέγοντας: 

«Εγώ δεν έχω καμία κόντρα. Εγώ αθωώθηκα αγάπη μου. Με έχουν αθωώσει τα ελληνικά δικαστήρια. Μόνο και μόνο αυτό με κάνει πολύ χαρούμενη. Δεν την πήγα εγώ στα δικαστήρια, εκείνη με πήγε. Το να βγω μαζί της δεν είναι δίκαιο για κανέναν καλεσμένο. Εσύ πριν κάνουμε τη συνέντευξη είχαμε συναντηθεί πριν; Δεν το έχω ξανακούσει αυτό. Κάτι δεν μου αρέσει όταν θέλει κάποιος συνάντηση. Σημαίνει ότι κάτι θέλει να σου πει, να μην τον ρωτήσεις, να κάνει κάποιο συμβιβασμό. Κι εγώ δεν κάνω συμβιβασμούς.

Εγώ δεν έχω τίποτα με κανέναν. Και στη Μύκονο που με είδε δεν μου μίλησε. Ενώ ήρθε στο τραπέζι, χαιρέτησε τον φωτογράφο, εμένα δεν με χαιρέτησε. Θέλω να σου πω… αν εγώ δεν θέλω να σου μιλήσω αυτή τη στιγμή, θα παρακαλέσεις εσύ εμένα; Εμείς την έχουμε καλέσει δύο φορές στην εκπομπή. Εγώ δίνω δεύτερες και τρίτες ευκαιρίες στους ανθρώπους. Από ότι κατάλαβα θέλει και αυτή κάτι να κλείσει πρώτα για να έρθει». 

Υπενθυμίζεται ότι όλα είχαν ξεκινήσει όταν η ξανθιά παρουσιάστρια του Alpha ζητούσε 500.000 ευρώ από τον Γιώργο Λιάγκα και την Σάσα Σταμάτη για τα σχόλια που είχαν κάνει οι δυο τους στο «Πρωινό» για την προσωπικότητα της, καταθέτοντας μήνυση.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top