Ποιος ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την εκπομπή της Καινούργιου

Ο λόγος για τον Μαρίνο Βυθούλκα

ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την εκπομπή της Καινούργιου

Τα τελευταία χρόνια ανήκει στο δυναμικό της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, "Φτιάξε Καφέ να στα Πω". Όμως, το απόγευμα της Τετάρτης, ο Μαρίνος Βυθούλκας ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την πρωινή εκπομπή του Epsilon και το πάνελ της.

Ο δημοσιογράφος που ήταν στην πρωινή εκπομπή από την πρώτη ημέρα της, ανακοίνωσε την

Μέσα από ανακοίνωση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο δημοσιογράφος επικαλέστηκε προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους εξηγώντας το γιατί αποχώρησε.

Δείτε τι έγραψε:

«Ύστερα από δυο σχεδόν χρόνια στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω», ένα τηλεοπτικό project στο οποίο βρέθηκα εν τη γενέσει του, πριν ακόμα βγει στον αέρα, αποφάσισα να αποχωρήσω οικειοθελώς για προσωπικούς, αλλά και επαγγελματικούς λόγους.

Ως επαγγελματίες δημοσιογράφοι, όλοι κρινόμαστε στο «γήπεδο», είτε αυτό λέγεται περιοδικό και εφημερίδα, είτε τηλεόραση. Στο «Φτιάξε Καφέ» λοιπόν, έδωσα το καλύτερο των δυνατοτήτων μου, κάτι που εισέπραξα όχι μόνο από συναδέλφους του χώρου, αλλά και από μηνύματα τηλεθεατών και άγνωστων ανθρώπων στα social media.

Καμία δουλειά δεν είναι ιδανική, από την άποψη πως πάντα θα υπάρχουν εντάσεις, ζόρια και κακές στιγμές. Εγώ κρατάω μόνο τις καλές, διαγράφω τις δυσάρεστες και προχωράω μπροστά.

Ευχαριστώ θερμά την διοίκηση και τους εργαζόμενους του Epsilon, από τον αρχισυντάκτη, Θέμη Μάλλη και την παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου, μέχρι τεχνικούς, μοντέρ, μακιγιέζ και τα κορίτσια στο βεστιάριο για τη συνεργασία».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top