Η Ελλάδα στην καρδιά μας: Ο μουσικοσυνθέτης Γιώργος Βολίκας μας... ταξιδεύει μουσικά και μας κάνει υπερήφανους σε όλο τον κόσμο

Κάθε Τρίτη στις 21:00 ταξιδεύουμε σε όλη την Ελλάδα και επικοινωνούμε με την ελληνική ομογένεια

Κάθε Τρίτη στις 21:00, ο Μπάμπης Πετράκης παρέα με τους καλεσμένους του μας ταξίδεύουν σε όλη την Ελλάδα και επικοινωνούν με την ελληνική ομογένεια όλου του κόσμου.

Παράδοση, εκδηλώσεις, τέχνη, πολιτισμός και τουρισμός είναι μέρικά από τα θέματα που συνθέτουν τη... γαλανόλευκη παλέτα της εκπομπής. Πάντα με άρωμα Ελλάδας!

Σε αυτή την εκπομπή, ο μουσικοσυνθέτης Γιώργος Βολίκας μας μιλάει για την πορεία του στο χώρο, για τα μελλοντικά του σχέδια αλλά και για το νέο του δίσκο με τίτλο "Γένεσις".

Τηλεφωνικά, επικοινωνούμε με τον Αντιπρόεδρο της Ποντιακής Εστίας Μελβούρνης Γιάννη Πιλαλίδη, ο οποίος μας μεταφέρει το κλίμα από τις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στην Μελβούρνη για την ημέρα μνήμης της γενοκτονίας των Ποντίων.

Επίσης, συνδεόμαστε με το Λονδίνο και τη ραδιοφωνική παραγωγό και ηθοποίο Βασούλα Χριστοδούλου, την οποία μπορείτε να ακούτε κάθε Τετάρτη και Σάββατο στο ελληνικό ραδιόφωνο Λονδίνου.

Παρακολουθήστε εδώ ολόκληρη την εκπομπή.

Για να παραμένετε ενημερωμένοι όλη την εβδομάδα, παρακολουθήστε όλες τις εκπομπές του Star Web TV στο www.star.gr/webtv και ακολουθήστε μας στα social media:

Facebook: Star.gr/webtv

Instagram: starwebtv

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top