Η δημόσια συγγνώμη του Τσεπάνη στην οικογένεια του Παπαργυρόπουλου

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη έδειξε ότι ανάμεσα στα πρώτα πράγματα που ήθελε να ξεκαθαρίσει ήταν το περιστατικό με τον προκλητικό τρόπο με τον οποίο πανηγύρισε την νίκη του επί του Νάσου, μετά τις αλλαγές στη σύνθεση των δύο ομάδων.

Για το λόγο αυτό, ο Κωνσταντίνος Τσεπάνης, καλεσμένος στο Survivor Πανόραμα, θέλησε να ζητήσει δημόσια συγγνώμη από την οικογένεια του Νάσου Παπαργυρόπουλου!

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από την οικογένεια του Νάσου Παπαργυρόπουλου εάν παρεξήγησαν αυτό το συμβάν. Δεν απευθυνόμουν στον Νάσο. Είναι ένας άνθρωπος που τον σέβομαι, τον εκτιμώ και τον παρακολουθώ στα μάτια όταν μιλάει. Έχω ανοιχτεί μαζί του, έχω συζητήσει… Και στη ένωση συζητήσαμε πολύ, αλλά δεν ακούστηκαν κάποια πράγματα.Του μίλησα για τη ζωή μου, για το πώς έχω μεγαλώσει. Αυτό το “άιντε” δεν πήγαινε στον Νάσο. Βγήκε ένα πάθος νίκης από μέσα μου. Είχα καιρό να φέρω νίκη στην ομάδα και αυτό με είχε στεναχωρήσει. Για ποιον λόγο να πω “άιντε” σε έναν άνθρωπο που σέβομαι και εκτιμάω; Όταν το είδα δεν μου άρεσε, λέω “τι είναι αυτό το πράγμα;”», είπε ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top