Η επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για τη Ζέτα Μακρυπούλια και το Ρουκ Ζουκ

Διαβάστε τη

επίσημη ανακοίνωση ΑΝΤ1 για Μακρυπούλια και Ρουκ Ζουκ

Το πλέον αγαπημένο τηλεπαιχνίδι στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης,  Ρουκ Ζουκ, μπορεί να ολοκλήρωσε τα γυρίσματά του για φέτος, θα είναι όμως στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν!

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΑΝΤ1, η παρουσιάστρια παραμένει στο δυναμικό του κι έτσι, για 3η συνεχόμενη χρονιά, η Ζέτα Μακρυπούλια και όλη η ομάδα του Ρουκ Ζουκ θα μας περιμένουν ανανεωμένοι, για να ζήσουμε ξανά, τις πιο fun και απολαυστικές Ρουκ Ζουκ στιγμές.

 

Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση του σταθμού: 

Και την τηλεοπτική σεζόν 2018-2019, το αγαπημένο τηλεπαιχνίδι με τη Ζέτα Μακρυπούλια, στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1

Το πλέον αγαπημένο τηλεπαιχνίδι στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης, μπορεί να ολοκλήρωσε τα γυρίσματά του για φέτος, θα είναι όμως κοντά μας και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν!

Έτσι, μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, για 3η συνεχόμενη χρονιά, η Ζέτα Μακρυπούλια και όλη η ομάδα του Ρουκ Ζουκ θα μας περιμένουν ανανεωμένοι, για να ζήσουμε ξανά, τις πιο fun και απολαυστικές Ρουκ Ζουκ στιγμές.

 Με αφορμή τη συνέχιση της συνεργασίας της με τον ΑΝΤ1 για την παρουσίαση του Ρουκ Ζουκ, η Ζέτα Μακρυπούλια δήλωσε σχετικά: «Χαίρομαι πάρα πολύ που θα συνεχίσω την παρουσίαση του ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ και την επόμενη σεζόν! Είναι ένα project που έχω αγαπήσει πάρα πολύ και εγώ αλλά και ο κόσμος. Τη νέα χρονιά θα προσπαθήσω να το προσεγγίσω  και με διαφορετικούς τρόπους, για να το δείτε ανανεωμένο, πάντα όμως θα είναι το χαλαρωτικό παιχνίδι της παρέας που όλοι θα θέλαμε να παίξουμε, ακόμα και από το σπίτι!».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top