Κώστας Χαρδαβέλλας: Σπάνια εμφάνιση με τη γυναίκα και τον γιο του

Δείτε φωτογραφίες από την παρουσίαση βιβλίου του

Το βιβλίο "12 γυναίκες" από τις εκδόσεις Ωκεανός που έγραψαν μαζί παρουσίασαν το βράδυ της Δευτέρας ο Κώστας Χαρδαβέλλας με τον γιο του, Κωνσταντίνο.

Στην εν λόγω παρουσίαση του μυθιστορήματος που διαπραγματεύεται αληθινές ιστορίες έρωτα και προδοσίας από δώδεκα γυναίκες, άγνωστες μεταξύ τους, που, όμως, τις ενώνει ένα αόρατο νήμα: η ερωτική τους σχέση με έναν διάσημο δημοσιογράφο έδωσαν το «παρών» στο Public πολλοί επώνυμοι φίλοι του δημοσιογράφου.

Ανάμεσα σε αυτούς ο Σοφοκλής Ξυνής, ο Γεράσιμος Γιακουμάτος, ο Γιάννης Μπαλάφας, η Τατιάνα Στεφανίδου, ο Αντώνης Ανδρικάκης και ο Βασίλης Καπερνάρος.


Ο γιος του, Κωνσταντίνος σπούδασε Διαιτολογία- Διατροφολογία στο King’s College London. Είναι κάτοχος PG στην Ψυχολογία από το University of Liverpοol και MSc στην Εκτίμηση και Διαχείριση Επαγγελματικού, Περιβαλλοντικού και Φαρμακευτικού Κινδύνου από την Ιατρική Σχολή του ΕΚΠΑ. Διαθέτει Coaching Certificate από το ΕΚΠΑ. Μιλάει Αγγλικά και Γαλλικά. Αρθρογραφεί στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο για θέματα διατροφής, είναι δημιουργός του lovemykilos.com και αποκλειστικός συνεργάτης του Πρότυπου Κέντρου Διατροφής LIFESMILE.

Κώστας Χαρδαβέλλας με το γιο και τη σύζυγό του, Μαρία

Χαρδαβέλλας-Ανδρικάκης-Καπερνάρος-Χαρδαβέλλας

Ξυνής- Γιακουμάτος- Μπαλάφας

Ξυνής-Γλύκας-Γιακουμάτος-Μπαλάφας

 

Στεφανίδου- Χαρδαβέλλας

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top