Επέστρεψαν στο Power of Love ο Δώρος και η Αθηνά - Πώς τους υποδέχτηκαν;

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Έκαναν ένα Power of Love άνω - κάτω τόσο με την αποχώρησή τους, όσο και με την επιστροφή τους.

Ο λόγος για τον Δώρο και την Αθηνά, που μετά από μια εβδομάδα απουσίας, πάτησαν ξανά το πόδι τους στο σπίτι του reality σχέσεων του ΣΚΑΙ και κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις μετά την οικειοθελή τους αποχώρηση.

Αν και το πολυσυζητημένο ζευγάρι εξήγησε τους λόγους που τους οδήγησε να πάρουν τη συγκεκριμένη απόφαση, οι συμπαίκτες έκριναν ότι είναι άδικο το να επιστρέψουν και πάλι στο παιχνίδι, δικαιολογώντας την αποχώρηση τους μόνο αν υπήρξε ποτέ θέμα υγείας.

Ο Δώρος εξήγησε ότι ένα θέμα υγείας τον κράτησε έξω από το παιχνίδι, αναφέροντας ότι ο ίδιος είχε ενημερώσει την παραγωγή αλλά και τον Μιχάλη.

«Ήταν λόγος υγείας και παραμένει λόγος υγείας. Αλλά ήταν και όλο αυτό που ζούσαμε», ανέφερε ο Κύπριος παίκτης. Κι η Αθηνά συνέχισε: «Σήμερα ήρθαμε να αποχαιρετίσουμε τα παιδιά γιατί ζήσαμε μαζί τους ωραίες στιγμές τρεις μήνες. Σε κανέναν δεν κρατάμε κακία, σας αγαπάμε. Ήρθαμε να ευχηθούμε καλή συνέχεια στο παιχνίδι».

Στη συνέχεια, ο Δώρος με τον Σωκράτη προσπάθησαν να λύσουν ανεπιτυχώς τις διαφορές τους. Ανάμεσα στους δύο παίκτες έχει δημιουργηθεί ένα χάσμα το οποίο για την ώρα φαντάζει αγεφύρωτο.

Από την πλευρά της, η Αθηνά αποχαιρέτισε τα κορίτσια στο σπίτι, ο Δώρος τα αγόρια, πήραν τις φωτογραφίες τους και ολοκλήρωσαν με αυτόν τον τρόπο τη συμμετοχή τους στο Power of Love, υπογραμμίζοντας ότι δεν θα μετανιώσει ποτέ για την απόφαση που πήρε να «ακολουθήσει» τον σύντροφο της.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top