Ελένη Φουρέιρα: Η πρόβα της πριν τον μεγάλο τελικό της Eurovision

Η τραγουδίστρια βρέθηκε από νωρίς στο στάδιο

Δείτε στο βίντεο την χθεσινοβραδινή της πρόβα!

 

Στις 4 το απόγευμα (ώρα Ελλάδας) έχει προγραμματιστεί να ανέβει στο stage του Altice Arena η Ελένη Φουρέιρα για την πρόβα τζενεράλε της πριν τον μεγάλο τελικό απόψε το βράδυ.

Η τραγουδίστρια, η οποία βρέθηκε από νωρίς στο στάδιο όπου φιλοξενείται ο 63ος διαγωνισμός της Eurovision, δείχνει να έχει πολύ καλή ψυχολογία και φυσικά έχει στο πλευρό της όλους τους στενούς συνεργάτες της.

Η Ελένη Φουρέιρα μετά την εμφάνισή της στον Α’ Ημιτελικό, είναι το Νο 1 φαβορί για την κατάκτηση της πρωτιάς στη Eurovision, σύμφωνα με τα προγνωστικά, με τις στοιχηματικές εταιρείες να αναπροσαρμόζουν τις αποδόσεις τους.

Το τραγούδι «Fuego» υπογράφουν οι: Άλεξ Παπακωνσταντίνου, Geraldo Sandell, Viktor Svensson, Anderz Wrethov και Didrick.

Στη σκηνή, την Ελένη πλαισιώνουν άλλα 4 άτομα, συμπεριλαμβανομένων των Lovisa Bengtsson, Marlene Lindahl (φωνή και χορός) Teddy Sky (φωνητικά).

Τα ρούχα της

Η τραγουδίστρια θα φορέσει μια ολόσωμη φόρμα Vrettos Vrettakos Couture, η οποία δημιουργήθηκε από 590.000 κρύσταλλα Swarovski σε ευφάνταστα χρώματα.

Το χαρακτηριστικό αυτής της jumpsuit είναι η στενή γραμμή της και το sexy cut στην κοιλιά που αναδεικνύει τη σιλουέτα της Ελένης. To σύνολο ολοκληρώθηκε με πέδιλα Tsakiris Mallas.

Την επιμέλεια του styling έχει ο Μάρκος Ανδριώτης, το make-up επιμελήθηκε ο Παντελής Τουτουνζής, ενώ το hair styling ο Χρήστος Μπαϊραμπάς.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top