Ελένη Φουρέιρα: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την πρόκρισή της στον τελικό της Eurovision!

Τι είπε για την Ελλάδα και τη Γιάννα Τερζή

Στη σκηνή της Altice Arena στη Λισαβόνα η Ελένη Φουρέιρα τα έδωσε όλα και ήταν πραγματικά εκρηκτική στον Α’ Ημιτελικό της Eurovision 2018.

Η εμφάνισή της στον Ημιτελικό της Eurovision

Η γνωστή τραγουδίστρια, η οποία είναι το μεγάλο φαβορί, σύμφωνα με τα στοιχήματα, για την κατάκτηση της πρώτης θέσης, αναμένεται να πιάσει την κορυφή!

«Στην αρχή είχα αγχωθεί και καθόμουνα στον καναπέ και ρωτούσα συνεχώς αν θα περάσουμε! Έλεγα στον Μιχάλη: ‘’θα πεθάνω αν δεν περάσουμε’’… Μεγάλη χαρά και ότι και να γίνει τώρα, για μένα είναι μια μεγάλη νίκη αυτό. Δεν ξέρω τι να πω… ότι είναι να γίνει ας γίνει! Όταν βγήκα στη σκηνή ο κόσμος τσίριζε. Ευχαριστώ την Κύπρο για την ευκαιρία που μου έδωσε έτσι απλόχερα! Αυτή η εμπειρία είναι συγκλονιστική. Δεν έχει σημασία αν κατακτήσω την πρώτη θέση» είπε η ίδια στην κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» και τον Γιάννη Πουλόπουλο αμέσως μετά την πρόκρισή της.

Διαβάστε επίσης: Eurovision 2018: Αποκλείστηκε η Ελλάδα - Πήρε το «εισιτήριο» για τον τελικό η Κύπρος

Όσο για το τι της είπε ο αγαπημένος της, Αλμπέρτο Μποτία, ο οποίος βρίσκεται μαζί της στη Λισαβόνα:

«Είναι πολύ χαρούμενος κι εκείνος! Όλα καλά, ξέρεις εγώ δεν μπορώ να μιλάω για αυτά…» είπε η Ελένη χαμογελώντας.

Για την ήττα της Ελλάδας είπε: «Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ. Για εμένα ήταν πολύ σημαντικό να περάσει η Ελλάδα και η Γιάννα. Την αγαπάω πάρα πολύ και ξέρω πόσο πολύ το ήθελε. Ήμουν σίγουρη ότι θα περάσει. Η Γιάννα είναι νικήτρια, δεν πρέπει να στεναχωριέται καθόλου και η Ελλάδα πρέπει να είναι πολύ περήφανη γιατί η Γιάννα έδωσε τον καλύτερό της εαυτό!»

Διαβάστε επίσης: Eurovision 2018: Εντυπωσίασε η Γιάννα Τερζή με το «Όνειρό μου» στη σκηνή της Λισαβόνας

Η Ελένη Φουρέιρα μετά την εμφάνισή της στον Ημιτελικό, είναι το Νο 1 φαβορί για την κατάκτηση της πρωτιάς στη Eurovision, σύμφωνα με τα προγνωστικά, με τις στοιχηματικές εταιρείες να αναπροσαρμόζουν τις αποδόσεις τους.

Το τραγούδι «Fuego» υπογράφουν οι: Άλεξ Παπακωνσταντίνου, Geraldo Sandell, Viktor Svensson, Anderz Wrethov και Didrick.

Στη σκηνή, την Ελένη πλαισίωναν άλλα 4 άτομα, συμπεριλαμβανομένων των Lovisa Bengtsson, Marlene Lindahl (φωνή και χορός) Teddy Sky (φωνητικά).

Διαβάστε επίσης: Eurovision 2018: Έβαλε «φωτιά» η Ελένη Φουρέιρα

Τι φόρεσε

Η τραγουδίστρια φόρεσε μια ολόσωμη φόρμα Vrettos Vrettakos Couture, η οποία δημιουργήθηκε από 590.000 κρύσταλλα Swarovski σε ευφάνταστα χρώματα.

Το χαρακτηριστικό αυτής της jumpsuit είναι η στενή γραμμή της και το sexy cut στην κοιλιά που αναδεικνύει τη σιλουέτα της Ελένης. To σύνολο ολοκληρώθηκε με πέδιλα Tsakiris Mallas.

Την επιμέλεια του styling έχει ο Μάρκος Ανδριώτης, το make-up επιμελήθηκε ο Παντελής Τουτουνζής, ενώ το hair styling ο Χρήστος Μπαϊραμπάς.

 

 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή "Στη Φωλιά των Κου Κου''

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top