Τιμολέων Διαμαντής: Από φανοποιός... νικητής του MasterChef

Αποκάλυψε πώς ασχολήθηκε με τη μαγειρική στη "Φωλιά των Κου Κου"

Άγνωστες πτυχές της ζωής του αποκάλυψε ο Τιμολέων Διαμαντής μετά τη νίκη του στο MasterChef.

O παίκτης του παιχνιδιού του Star, ο οποίος «κονταροχτυπήθηκε» με τον Χρήστο Γλωσσίδη, ανέφερε πως δούλευε από τα 13 του, όχι όμως ως μάγειρας αλλά ως… φανοποιός, επειδή δεν ήταν καλός μαθητής!

Αν και στο MasterChef έβγαζε τον τύπο του… «σπασίκλα», όπως εξομολογήθηκε στη «Φωλιά των Κου Κου» στο σχολείο ήταν το αντίθετο. Ένα ζωηρό παιδί που ήταν πρώτος για τις καταλήψεις και τις εκδρομές παρά για τα μαθήματα.

Η μαγειρική ήρθε στη ζωή του εντελώς τυχαία πριν 7 χρόνια. Τότε ήταν 21 ετών. Εκείνο το διάστημα είχε αρχίσει να ασχολείται ερασιτεχνικά με το ποδόσφαιρο. 

«Διατροφές, λιπομετρήσεις, έπρεπε να ασχοληθείς με το φαγητό… Ξεκίνησα εντελώς τυχαία όταν δεν δούλευα, ξεκίνησα με ένα κέικ. Στα 21 μου, μου είχε αφήσει κάποια υλικά η μαμά μου, το έκανα κι έτσι μου μπήκε το μικρόβιο!», εξομολογήθηκε.

Στα 22 του μπήκε σε σχολή μαγειρικής και λίγα χρόνια αργότερα έγινε... MasterChef. 

Παράλληλα, μίλησε για το χαμό τον πατέρα του, ο οποίος έφυγε πριν τέσσερα χρόνια από τη ζωή.

«Ο πατέρας μου ήταν σύμφωνος με όλες τις επιλογές μου. Και όταν αποφάσισα να γίνω μάγειρας. Πάντα ήταν δίπλα μου, με στήριζε και πάντα ήθελε να δουλεύω» ανέφερε και πρόσθεσε: «Βγαίνεις πιο δυνατός μέσα από αυτό. Δεν σε κάνει καλύτερο άνθρωπο. Σε κάνει να βλέπεις τα πράγματα πιο σφαιρικά και να καταλάβεις τι αξίζει και τι δεν αξίζει στη ζωή». 

Ερωτηθείς για τον Τζώρτζη, είπε - χωρίς να θέλει να τον καλύψει - ότι είναι ένα παιδί που μπορείς να κάνεις φοβερή παρέα αλλά είναι ιδιαίτερος χαρακτήρας. 

Όσο για τη Μάγκυ; "Είχαμε μια καταπληκτική σχέση αν και δεν κάνω εύκολα φιλίες με γυναίκες" είπε. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή "Στη φωλιά των Κου Κου"

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top