Οι πρώτες δηλώσεις του Στέλιου Κρητικού μετά την αποχώρηση από το Survivor

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Τα πρώτα λόγια που είπε μπροστά στην κάμερα ο Στέλιος Κρητικός, μετά την αποχώρησή του την Πέμπτη από το Survivor, προβλήθηκαν στον αέρα του Πανόραμα, το απόγευμα της Δευτέρας.

"Αισθάνομαι χαρούμενος που έζησα αυτό το ταξίδι, πολύ ενθουσιασμένος. Ανυπομονώ να επιστρέψω στην πραγματική μου ζωή γιατί ήταν ένα παιχνίδι. Αυτό το παιχνίδι τελείωσε για μένα σήμερα και ανυπομονώ να επιστρέψω στην οικογένειά μου, που τόσο μα τόσο πολύ μου έχουν λείψει. Ήταν δύσκολο, πονούσε και πονάει πολύ, αλλά είχαμε πάρει μια κοινή απόφαση όλοι μαζί…", είπε ο ηθοποιός μετά το συμβούλιο του νησιού. 

Και συνέχισε: "Οπότε με αυτό οδηγό μπορούσα να αντιμετωπίσω τα πάντα γιατί ο λόγος και ο σκοπός που ήμουν εδώ ήταν η οικογένειά μου. Οπότε, έπρεπε γι’ αυτούς να φανώ δυνατός, ακόμα και στην απουσία τους. Το μέρος που θα μου λείψει περισσότερο είναι η παραλία… Ο κορμός, το ιερό δέντρο… Βέβαια, θα μου λείψει πάρα πολύ η φωτιά που άναβα κάθε μέρα πρωί βράδυ… Ο Γιάννης που ήταν δίπλα της και βέβαια όλα τα παιδιά, ο Μιχάλης, ο Νάσος, η Κατερίνα, η Εύη…", προσθέτοντας: "Από την αρχή του παιχνιδιού μέχρι σήμερα δεν ήρθε η στιγμή που είπα ότι δεν αντέχω άλλο, δεν θα τα καταφέρω. Αντιθέτως ήρθε η στιγμή που στεναχωρήθηκα πάρα πολύ με τον τελευταίο μου τραυματισμό… Γιατί ήρθε σε μια στιγμή που είχα βρει τα πατήματά μου, έφερνα πάρα πολλές νίκες στην ομάδα μου… Είχα αυτοπεποίθηση και θεωρούσα ότι κάθε μέρα, σε κάθε αγώνισμα θα μπορώ να φέρνω πάρα πολλές νίκες… Και θα έκανα όλη την ομάδα χαρούμενη".

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top