Από το Power of Love, στο νοσοκομείο ο Πάνος Ζάρλας

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Περιπέτειες έχει για ακόμα μια φορά ο Πάνος Ζάρλας. Ο παίκτης του Power of Love οδηγήθηκε για ακόμα μια φορά από την παραγωγή στο νοσοκομείο κι αυτό είχε σαν αποτέλεσμα η Στέλλα Μιζεράκη να μπει στο σπίτι άκεφη, χωρίς διάθεση για πολλές κουβέντες.

«Για άλλη μια φορά μας κυνηγάνε τα νοσοκομεία. Μακάρι να ήμουν κι εγώ μαζί του, να πάω μαζί του στον γιατρό. Πότε θα πάω; Αφού δεν γίνεται; Υπάρχουν υποτίθεται κάποιοι κανόνες και απαγορεύεται να είμαστε εκτός γυρισμάτων. Να κάνουμε γυρίσματα στο γιατρό; Όταν είναι άρρωστος ή έχει κάποιο θέμα υγείας ο άνθρωπος ο δικός μου, εγώ υποφέρω διπλά. Αυτή τη στιγμή έφυγε. Τον πάνε στο γιατρό πάλι.Εγώ τι πρέπει να κάνω; Δεν μπορώ να κάνω τίποτα εδώ πέρα. Δεν γίνεται να μην στεναχωρηθώ που είναι εκεί και δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Έχω εσάς που περνάμε ωραία τόσο καιρό, αλλά όταν λείπει το άλλο σου μισό, από τη μια μέσα σου κάτι σε τρώει, από την άλλη λες δεν πρέπει να πάω κι εγώ στο γιατρό, γιατί σέβομαι τους κανόνες και την παραγωγή και το παλεύω εδώ μόνη μου» είπε στον Νίκο Σπυριδαντωνάκη.

Στη συνέχεια, «λύγισε» μιλώντας με τον Σωκράτη Ελ Γκαμαλί, λέγοντας «Δεν αντέχω ρε φίλε! Ο Πάνος πάλι πήγε στο νοσοκομείο». Και τότε ο συμπαίκτης της προσπάθησε να της φτιάξει το κέφι διαβεβαιώνοντας τη πως όλα θα πάνε καλά.

Ωστόσο, η κατάστασή του δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία, καθώς το πρόβλημα αφορά τα δόντια του.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top