Power of Love: O Σωκράτης Ελ Γκαμαλί μίλησε για την κόντρα του με τον Δώρο Παναγίδη

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Της εξομολογούταν πώς νιώθει για εκείνη, αλλά κάποια στιγμή αναφέρθηκε στον συμπαίκτη του, Δώρο Παναγίδη και μίλησε για την κόντρα τους.

Συγκεκριμένα, ο Σωκράτης Ελ Γκαμαλί έλεγε στην Κυριακή Τσανικίδη πώς νιώθει μετά το δώρο που της έκανε και στη συνέχεια, η συζήτηση ήρθε στον Δώρο του οποίου αρνήθηκε την πρόταση για να βγουν έξω με την Κυριακή. Ουσιαστικά εξήγησε ότι έχει "παρεξηγηθεί" με τον Δώρο γιατί θεωρεί ότι ο Κύπριος παίκτης έχει ζητήσει από τους fans του να τον ψηφίζουν αρνητικά.

«Ό,τι έγινε έγινε, ήταν εν βρασμώ ψυχής, ήταν κάποια παράπονα που έπρεπε να ειπωθούν από μέρους μου. Αυτό που έγινε μετά, όλη η επίθεση στα social media και η παρακίνηση αυτή, είανι κάτι που εμένα σαν Σωκράτη αυτές οι τακτικές δεν με εκφράζουν. Ο καθένας βέβαια έχει τις τακτικές του. Αν θέλει βέβαια ο Δώρος  μπορώ να φύγω και μόνος μου από το παιχνίδι, να μην μπει ο κόσμος στην διαδικασία να με ψηφίσει αρνητικά. Δεν κυνηγάω το έπαθλο. Δεν μίλησα καθόλου με το Δώρο. Είδα μόνο την ανάρτηση στο official fan page του, που ζητούσαν να με ψηφίσει ο κόσμος αρνητικά και πραγματικά απογοητεύτηκα. Τουλάχιστον μπορούσε να πει «κατέβασε το». Όλοι όσοι έχουν official fan page, έχουν τον τελευταίο λόγο σε ό,τι γίνεται. Επίσης με έκανε και unfollow από το instagram. Δεν ξανασχολούμαι με αυτά. Είναι παιδικά πράγματα. Ο καθένας κάνει ό,τι κρίνει. Δεν θα πω κάτι άλλο, τελειώνει εδώ το όλο θέμα. Λυπάμαι για εσένα μόνο που σε στεναχώρησα», είπε μεταξύ άλλων.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top