Αποχώρησαν Δώρος - Αθηνά από το Power Of Love: Ποιοι παίκτες επιστρέφουν;

Δείτε το βίντεο

Μπορεί να μην ήταν δεδομένο - μιας και υπήρχε ένα χρονικό περιθώριο μέσα στο οποίο η παραγωγή τους επέτρεπε να επιστρέψουν -, αλλά πλέον ο Δώρος Παναγίδης και η Αθηνά Χρυσαντίδου είναι οριστικά εκτός του Power Of Love.

Έτσι, η Μαρία Μπακοδήμου ανακοίνωσε ότι το ζευγάρι έχει διορία μίας εβδομάδας για να επιστρέψει και, αν αυτό συμβεί, οι συμπαίκτες τους θα ψηφίσουν αν δέχονται ή όχι την επιστροφή τους. Παράλληλα, δύο παλιοί παίκτες θα μπουν ξανά στο σπίτι.

Οι φήμες θέλουν το ζευγάρι να είναι ακόμα... άφαντο και αυτό έχει διαρρεύσει μιας και τα γυρίσματα του reality σχέσεων είναι μία εβδομάδα μπροστά.

Την ίδια ώρα, στο τρέιλερ για το επεισόδιο της Τρίτης αποκαλύφθηκε ότι οι δύο που επιστρέφουν είναι ο Αλέξανδρος Νατσάκος, που αποχώρησε την περασμένη Παρασκευή και την Εύα Καλτσή.

«Ο Δώρος δεν είναι σήμερα εδώ. Δεν είναι και η Αθηνά. Ο Δώρος έχει κάτι για το οποίο δεν έχουμε λεπτομέρειες. Προφανώς έχει κάποιο πρόβλημα. Δεν μας έχει πει τι ακριβώς συμβαίνει. Για προσωπικούς λόγους δεν είναι εδώ. Η Αθηνά έχει δηλώσει ότι όταν ο Δώρος δεν είναι εδώ, δεν έχει και εκείνη λόγο να είναι στο παιχνίδι. Για να είμαστε δίκαιοι και να κρατήσουμε τις ισορροπίες, αν μέσα σε αυτή την εβδομάδα η Αθηνά και ο Δώρος δεν επιστρέψουν μέχρι την άλλη Δευτέρα, φεύγουν από το παιχνίδι. Αν επιστρέψουν όμως, για να γίνουν δεκτοί, θα ψηφίσετε εσείς αν δέχεστε την επιστροφή τους στο σπίτι. Έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό. Ξέρετε ακριβώς τους όρους. Τους ξέρουν και τα παιδιά. Επειδή θα είμαστε μείον δύο παίκτες, θα έρθουν δύο παίκτες από τα παλιά», είπε η παρουσιάστρια.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top