Οι κριτές του MasterChef τα λένε όλα λίγο πριν τον τελικό!

Δείτε το βίντεο

Απόψε είναι ο μεγάλος τελικός του MasterChef και το star.gr θα είναι εκεί να σας μεταδίδει λεπτό προς λεπτό τις εξελίξεις!

Μετά από την τελική δοκιμασία, οι τρεις κριτές θα ανακοινώσουν ζωντανά την συγκεντρωτική βαθμολογία από όλες τις μαγειρικές μονομαχίες των που είδαμε τις προηγούμενες μέρες ανάμεσα στον Τιμολέοντα Διαμαντή και τον Χρήστο Γλωσσίδη.

Ο Πάνος Ιωαννίδης, ο Σωτήρης Κοντιζάς και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, το πρωί της Δευτέρας πήγαν καλεσμένοι «Στη φωλιά των Κου Κου» και μίλησαν για όλη την πορεία του MasterChef και εξομολογήθηκαν για μερικές ιδιαίτερες στιγμές που έζησαν.

«Στη δοκιμασία με τον Συμεωνίδη με το γλυκό έγινε ένα ατύχημα και μοιραία ο Κωνσταντίνος αποχώρησε σε μια δοκιμασία που όταν ξεκίνησε τυχαία είχαμε επιλέξει να διαγωνιστούν τα παιδιά σε ένα γλυκό και νομίζαμε ότι ο Κωνσταντίνος θα έχει το πλεονέκτημα, ανέφερε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Για την αποχώρηση της Μάγκυ Ταμπακάκη, ο Σωτήρης Κοντιζάς είπε: «Η Μάγκυ είπε ότι περίμενε να την αγκαλιάσουμε κι εμείς περιμέναμε να μας αγκαλιάσει, οπότε κάπου στο περίμενε χάθηκε η αγκαλιά. Σίγουρα ζορίστηκα με τη Μάγκυ, ήταν μια μέρα ζόρικη από όλες τις απόψεις». Επιπλέον, ο σεφ αποκάλυψε πως: «Υπήρχε μία παίκτρια -εντάξει τώρα μπορώ να το πω γιατί έχει φύγει- που για κάποιο λόγο είχαμε κάνει ένα κλικ και ας έφυγε νωρίς. Ήταν η Νικολέτα Ταβουλάρη. Είχε μια ενέργεια πολύ θετική».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top