Η Μάρα Ζαχαρέα στο Traction: Άφησε το τιμόνι της ενημέρωσης και αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της ζωής της

Δείτε όσα εξομολογήθηκε στον Κώστα Στεφανή - Πρώτη ανάρτηση: 22/04/2018, 16:30

Η Μάρα Ζαχαρέα άφησε για λίγο το… τιμόνι της ενημέρωσης και έπιασε το τιμόνι του νέου Mitsubishi Eclipse Cross.

Ο Κώστας Στεφανής φιλοξένησε τη Διευθύντρια Ειδήσεων και παρουσιάστρια του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του Star στην εκπομπή «Traction» και οι δυο τους πήγαν μια ανοιξιάτικη βόλτα με το φρέσκο ιαπωνικό Compact SUV.

Σε αυτή την ενδιαφέρουσα συνάντηση, η γνωστή δημοσιογράφος απέδειξε πόσο καλή οδηγός είναι, ενώ αποκάλυψε και άγνωστες πτυχές της ζωής της.

«Ήθελα πάρα πολύ να με καλέσουν σε μια τέτοια εκπομπή. Γιατί όλες οι εκπομπές που έχω πάει είναι να δώσω συνέντευξη για τη δουλειά, για τη ζωή μου, ενώ μια εκπομπή τελείως διαφορετική από όλα αυτά που εγώ κάνω έχει πολύ ενδιαφέρον. Έχει καταπληκτική μέρα, είμαστε σε ένα μέρος που δεν έχω ξαναέρθει και όταν είπα  ότι θα πάω να οδηγήσω με τον κ. Στεφανή όλες μου οι φίλες ενθουσιάστηκαν» ανέφερε.

Πώς είναι η Μάρα Ζαχαρέα όμως πίσω από τις κάμερες;

«Μπροστά στις κάμερες μου βγαίνει κάτι πιο αυστηρό. Δεν έχεις να πεις και κάτι ευχάριστο δυστυχώς στις ειδήσεις, αλλά στην κανονική ζωή μου, είμαι τελείως διαφορετική. Είμαι πολύ ανοιχτή, πολύ χαλαρή και γελάω εύκολα!» είπε. 

Μιλώντας για τα σχολικά της χρόνια η Διευθύντρια Ειδήσεων και παρουσιάστρια του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του Star τόνισε ότι «ήμουν πολύ προγραμματισμένη,  πολύ οργανωτική. Ακόμα και τώρα λειτουργώ πολύ συγκροτημένα,  με κουτάκια και με πρόγραμμα από το πρωί μέχρι το βράδυ».

Ωστόσο, έκανε κοπάνες, ενώ πήγαινε στο σχολείο με το... skateboard!

«Έχω κάνει κοπάνες. Ήμουν πολύ καλή στα θεωρητικά, αλλά δεν το είχα καθόλου με Μαθηματικά, Φυσικοχημεία και θυμάμαι ακόμα στη Β΄ Λυκείου, Δευτέρα, πρώτη ώρα Φυσική πρέπει να είχα πάει ελάχιστες φορές. Και να σου πω και το άλλο επειδή είμαστε στις ρόδες. Ήμουν πάρα πολύ καλή στο skateboard! Δεν θα το περίμενες αυτό! Πήγαινα και ερχόμουν στο σχολείο με το skateboard!».

Όσο για τα αγαπημένα της φαγητά;

«Από φαγητά προτιμάμε την ανθυγιεινή διατροφή, δυστυχώς! Μακαρόνια, κρέας, σοκολάτες. Αυτό είναι το τρίπτυχο που με κάνει να αισθάνομαι ωραία. Τα υπόλοιπα φρούτα, λαχανικά, τα τρώω αναγκαστικά γιατί είναι καλό να τα τρως».

Η Μάρα Ζαχαρέα μίλησε με τρυφερά λόγια για την οικογένεια που έχει δημιουργήσει με τον πρώην υπουργό, Θοδωρή Ρουσόπουλο, τονίζοντας ότι ήταν στα σχέδιά της να γίνει μητέρα.

«Ήθελα να γίνω μαμά. Δεν είμαι ο τύπος της γυναίκας που μου αρέσει να έχω πολλά παιδιά. Αλλά δύο παιδιά που έχω, ήθελα να τα έχω. Ο γιος μου, ο Βασίλης,  είναι ο μεγαλύτερος που είναι τεταρτοετής στο πανεπιστήμιο και η κόρη μου, η Άννα, η οποία πάει  Γ’ Λυκείου. Έχουν τέσσερα χρόνια διαφορά. Τα ονόματα προέρχονται από τον μπαμπά του Θόδωρου και τη μαμά μου. Είμαστε πολύ παραδοσιακή οικογένεια!»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top