Keep Running: Με ανατροπές και εκπλήξεις ο ιστορικός Μαραθώνιος της Βοστώνης

Κάθε Παρασκευή στις 23:00 - Μόνο στο Star Web TV!

Κάθε Παρασκευή στις 23:00, ο Νίκος Αρμένης και η Μαρία Πολύζου ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μία εκπομπή, αποκλειστικά αφιερωμένη στο τρέξιμο και στους αγώνες δρόμου.

Το καλεντάρι των προσεχών αγώνων, τα αποτελέσματα των κυριότερων διεθνών Μαραθωνίων και Ημιμαραθωνίων της εβδομάδας, τα σημαντικότερα δρομικά νέα από όλο τον κόσμο και καλεσμένοι, ο καθένας από τους οποίους έχει βάλει το δικό του λιθαράκι στην ανάπτυξη του δρομικού κινήματος, συμπληρώνουν τη θεματολογία της εκπομπής.

Στο επεισόδιο της Παρασκευής, 20.04.2018, έχουμε αναλυτικό ρεπορτάζ από τον ιστορικό Μαραθώνιο της Βοστώνης, ο οποίος πραγματοποιήθηκε με ανατροπές και εκπλήξεις. Με εξαιρετικά δύσκολες καιρικές συνθήκες, βρέθηκαν χιλιάδες δρομείς στη γραμμή της εκκίνησης, αλλά πολλοί από αυτούς εγκατέλειψαν πριν τον τερματισμό. Τα φαβορί "γονάτισαν" και τις πρώτες θέσεις κατέκτησαν outsiders, προσπερνώντας όλα τα εμπόδια. 

Παράλληλα, μαζί με την καλεσμένη μας, Χριστίνα Καλτσίδη, δρομέα και μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής του 2ου Sifnos Run, ενημερωνόμαστε για όλες τις λεπτομέρειες του αγώνα, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στις 6 Μαϊου στο νησί της Σίφνου.

Παρακολουθήστε εδώ ολόκληρη την εκπομπή.

Για να παραμένετε ενημερωμένοι όλη την εβδομάδα, παρακολουθήστε όλες τις εκπομπές του Star Web TV στο www.star.gr/webtv και ακολουθήστε μας στα social media:

Facebook: Star.gr/webtv

Instagram: starwebtv

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top