Η Ελλάδα στην καρδιά μας - Η αναβίωση της ιστορικής μάχης στο Ρούπελ

Ιστορία, τέχνη και πολιτισμός στην εκπομπή της Τρίτης - Μόνο στο Star Web TV

Kάθε Τρίτη στις 22:30, ταξιδεύουμε σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, αναδεικνύουμε τον πολιτισμό κάθε περιοχής, προβάλλουμε την παράδοσή κάθε τόπου, και συζητάμε τα πάντα με Έλληνες παραγωγούς, επιχειρηματίες, καλλιτέχνες και εκπροσώπους ελληνικών οργανισμών και ιδρυμάτων.

Κάπως έτσι, συνδεόμαστε και επικοινωνούμε με την ελληνική ομογένεια του εξωτερικού και γνωρίζουμε την Ελλάδα στους τουρίστες όλου του κόσμου.

H εκπομπή της Τρίτης, 17.04.2018, είναι αφιερωμένη στην ιστορία, τον πολιτισμό και την τέχνη.

O Παναγιώτης Σαββίδης, Αντιπρόεδρος του ΚοινΣΕπ Άγκιστρο Δράση, προβάλλει την αναβίωση του Ρούπελ και μας μεταφέρει όλες τις λεπτομέρειες για τον ιστορικό τουρισμό στις Σέρρες. 

Η τραγουδίστρια και ηθοποιός Χριστίνα Γκόλια μας μιλάει για τη δουλειά, την καριέρα και τη ζωή της, ενώ δεν παραλείπουμε να συζητήσουμε τα πάντα για τα μελλοντικά της σχέδια.

Παράλληλα, συνδεόμαστε με το Λονδίνο και την εικαστικό Ειρήνη Πουλιάσση, η οποία εντυπωσιάζει με την τέχνη της, αλλά και τον τρόπο που βλεπει και παρουσιάζει την ανθρωπότητα. 

Παρακολουθήστε εδώ ολόκληρη την εκπομπή.

Για να παραμένετε ενημερωμένοι όλη την εβδομάδα, παρακολουθήστε όλες τις εκπομπές του Star Web TV στο www.star.gr/webtv και ακολουθήστε μας στα social media:

Facebook: Star.gr/webtv

Instagram: starwebtv

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top