Η Ελλάδα στην καρδιά μας: Εξαγωγές ελληνικών προϊόντων στο εξωτερικό

Κάθε Τρίτη στις 22:30 - Μόνο στο Star Web TV!

Κάθε Τρίτη στις 22:30, ο Μπάμπης Πετράκης μας ξεναγεί σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και μας αποκαλύπτει κάθε κρυφή της ομορφιά.

Μαγικά τοπία, παράδοση, ελληνικά προϊόντα, τουρισμός και άμεση επικοινωνία με τους Έλληνες του εξωτερικού, φέρνουν την Ελλάδα πιο κοντά... στην καρδιά μας.

Σε αυτή την εκπομπή, μαζί με τον  διευθυντή διεθνούς ανάπτυξης της Forum A.E. Φίλιππο Παπαναστασίου, συζητάμε όλες τις λεπτομέρειες για την 5η διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών "Food Expo", η οποία πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και προσέγγισε πλήθος επισκεπτών από όλη την Ελλάδα.

Τηλεφωνικά, συνδεόμαστε με τον Tom Παναγιωτόπουλο, εισαγωγέα ελληνικών προϊόντων στον Καναδά.

Παράλληλα, παρέα με τον συνιδιοκτήτη της "Unique Greek Products" Στέφανο Γουλέ, ταξιδεύουμε στην Λακωνία και μαθαίνουμε τα πάντα για αυτά τα αγνά και μοναδικά προϊόντα που παράγει και εξάγει η εταιρεία.  Ελαιόλαδο, άγρια ρίγανη, αφρός αλατιού και μέλι, τόσο μοναδικά... όσο το δαχτυλικό μας αποτύπωμα!

Παρακολουθήστε εδώ ολόκληρη την εκπομπή.

Για να παραμένετε ενημερωμένοι όλη την εβδομάδα, παρακολουθήστε όλες τις εκπομπές του Star Web TV στο www.star.gr/webtv  και ακολουθήστε μας στα social media:

Facebook: Star.gr/webtv

Instagram: starwebtv

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top