H Σάσα Σταμάτη αποκαλύπτει λεπτομέρειες για τη νέα της εκπομπή

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

"Έρχεται η Σάσα Σταμάτη στον ΣΚΑΪ …. Ooh la la!", έγραφε στην αρχή το δελτίο τύπου που εκδόθηκε πριν από μερικές ημέρες από τον ΣΚΑΙ. Και στο οποίο αναφέρεται επίσης: "Η Σάσα Σταμάτη ξεκινά από σήμερα τη συνεργασία της με τον ΣΚΑΪ. Αναλαμβάνει την παρουσίαση της νέας εκπομπής  «Ooh la la!» που θα μεταδίδεται κάθε Σαββατοκύριακο. Σύντομα περισσότερα….".

Η ώρα για τα περισσότερα και τις αποκαλύψεις ήρθε, μιας και η δημοσιογράφος μίλησε στην εκπομπή Happy Day για το νέο της εγχείρημα.

«Ξεκινάμε το Σάββατο, πρώτα ο Θεός! Γιατί δεν ξέρεις ποτέ τι μπορεί να συμβεί. Από τις 2:30 μέχρι τις 4:30. Το τριήμερο του καρναβαλιού, είναι τυχαίο που με βγάζει το καρναβάλι ο ΣΚΑΪ; Δεν θα κάνω μια εκπομπή η οποία δεν έχει ξαναγίνει στην ελληνική τηλεόραση ή θα ανακαλύψω εγώ κάτι καινούργιο. Θα είναι μία εκπομπή με ωραία θέματα gossip, αυτό που ξέρουμε και κάνουμε χρόνια. Με Survivor, Power of Love, μόδα, lifestyle, κουτσομπολιά…», είπε η Σάσα, που για πρώτη φορά μετά από 7 χρόνια τηλεοπτικής θα ηγηθεί εκπομπής. 

Η πρεμιέρα θα γίνει στις 14:30 κι όπως αποκάλυψε η ίδια στο πλευρό της ως κεντρική παρουσιάστρια θα έχει: «Μαζί μου θα είναι ο Δημήτρης Μηλιόγλου, που είναι μεγάλος γουρλής. Θα έχετε μάθει τι γίνεται όπου πάει, χαμούλης! Θα είναι η Τζώρτζια Γεωργίου από την «Ελληνοφρένεια», που είναι ωραία τύπισσα, τρελή, δικιά μας, original» συμπληρώνοντας ότι «Ο Μηλιόγλου υπήρχε στον σταθμό, έτσι κι αλλιώς είναι ταλαντούχος και καλό παιδί. Δεν υπήρχε περίπτωση εγώ να έδιωχνα κανένα για κανένα λόγο. Δεν ξέρω ποιοι ακόμα θα είναι, σου λέω τους σίγουρους. Θα μπαινοβγαίνουν διάφορα άτομα…».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top