Πετρετζίκης και Αντετοκούνμπο πανηγυρίζουν μαζί σε μια φωτογραφία

Δείτε την φωτογραφία που "ανέβασε" στα social media

Πετρετζίκης και Αντετοκούνμπο πανηγυρίζουν μαζί σε φωτο

Εδώ και αρκετές ημέρες βρίσκεται στην Αμερική και ανάμεσα σε όλα τα μέρη που έχει επισκεφτεί, ο Άκης Πετρετζίκης έκανε μια στάση και από το γήπεδο και παρακολούθησε από κοντά τον τελευταία αγώνα του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Συγκεκριμένα, ο τηλεοπτικός σεφ, την Τετάρτη, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους φωτογραφία του από τη Νέα Υόρκη στο πλευρό του Greek Freak με τον οποίο πόζαρε στον φακό, ευχαριστώντας τον κόσμο, μιας και κατάφερε να φτάσει τους 300.000 συνδρομητές στο κανάλι του στο YouTube.

Λίγο πιο πριν είχε παρακολουθήσει τον Αντετοκούνμπο να πετυχαίνει το κάρφωμα της χρονιάς στον τελευταίο του αγώνα με τους Millwaukee Bucks.

«Μόλις έγινε!!! 300.000 subscribers στο κανάλι μου στο YouTube και εντάξει... o @giannis_an34 έριξε το κάρφωμα της χρονιάς (και το είδα live ) !!!! διπλή η χαρά σήμερα ναούμ!! Σας ευχαριστώ όλους παρά πολύ!! Είστε καταπληκτικοί και συνεχίζω και εγώ ακόμα περισσότερο στο no1 κανάλι μαγειρικής στην χώρα μας!!! thanks @giannis_an34 @thanasis_ante43 #bucks #madisonsquaregarden", ήταν η λεζάντα της ανάρτησής του.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top