Survivor 2018: Η αναφορά της Δαλάκα στον... ψαρά Γιώργο Αγγελόπουλο

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Οι φήμες τους θέλουν να μην είναι μόνο φίλοι, αλλά αν και αυτό τον έχει διαψεύσει εκείνος, εκείνη αναφέρθηκε στο πρόσωπό του - έμμεσα ωστόσο.

Ο λόγος για την Κατερίνα Δαλάκα και τον Γιώργο Αγγελόπουλο, οι οποίοι γνωρίζονται πριν από την είσοδό της στο Survivor, αλλά στο επεισόδιο της Δευτέρας, ακούσα την αθλήτρια να αναφέρεται στον πρώην νικητή του reality επιβίωσης κατά τη διάρκεια συζήτησης που είχε με τις συμπαίκτριές της.

«Έχω χάσει πέντε κιλά από το… πολύ φαγητό», είπε η Ξένια, με την Δαλάκα να σχολιάζει πως περίμενε πως θα έχουν λίγο ρύζι παραπάνω ή ψάρια. «Στο περσινό Survivor έπιαναν ψάρια», ανταπάντησε η τραγουδίστρια με την αθλήτρια να προσθέτει: «είχανε κάποιον που ήξερε να ψαρεύει. Τι να κάνεις τα σύνεργα άμα δεν ξέρεις να τα χρησιμοποιείς;. Είχανε πιάσει δέκα με δώδεκα ψάρια!».

Κι όλοι θυμούνται πως ο 36χρονος Σκιαθίτης ήταν ο ψαράς της ομάδας των Διασήμων.

Βέβαια, λίγο αργότερα, ανέφερε κανονικά το όνομά του: «Από την περσινή ομάδα ψάρευε ο Ντάνος. Νομίζω αυτός μόνο ήξερε. Κι επίσης τα νερά είναι πάρα πολύ επικίνδυνα εδώ. Είχα δει ένα επεισόδιο που είχε βγει γεμάτος πληγές από τα βράχια. Κι εγώ για αυτό φοβάμαι αν πάρουμε το κιτ ψαρέματος. Δεν θέλω να πάθει κανείς κάτι. Το νερό δεν είναι ποτέ ήρεμο σε αυτή την παραλία».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top