Ποια δήλωσε: Ποτέ δεν τα καταφέρνουν οι άντρες με τα μωρά πάντα τα κάνουν όλα χάλια

Ο λόγος για την Αθηναΐς Νέγκα

"Ποτέ δεν τα καταφέρνουν οι άντρες με τα μωρά πάντα τα κάνουν όλα χάλια", δήλωσε μεταξύ άλλων στην κάμερα εκπομπής και δεν είναι λίγοι εκείνοι που σχολίασαν αρνητικά αυτή τη δήλωσή της.

Συγκεκριμένα, η Αθηναΐς Νέγκα, που 10 μέρες μετά τη γέννηση της κορούλας της επιστρέφει τηλεοπτικά και ξεκίνησε ήδη γυρίσματα για το «Rodeo», μίλησε στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή «Happy Day» τόσο για την κατάσταση που επικρατεί στο σπίτι της, αλλά και για τον σύζυγό της.

«Είμαι με τρία παιδιά στο σπίτι, γιατί είναι μικρός και ο άνδρας μου. Εντάξει, μέχρι στιγμής είναι ήσυχα, τα νεογέννητα στην αρχή πάντα είναι ήσυχα, αλλάζουν στη συνέχεια όμως», είπε αρχικά και συνέχισε αναφερόμενη στον... χαζομπαμπά του σπιτιού: «Ο σύζυγός μου είναι ένας τρυφερός μπαμπάς. Ποτέ δεν τα καταφέρνουν οι άντρες με τα μωρά πάντα τα κάνουν όλα χάλια, δηλαδή όλο αυτό που υπάρχει, «αλλάζω πάνες και είμαι καλός μπαμπάς», κανείς δεν αλλάζει καλά, πρέπει να τους τα έχεις όλα έτοιμα. Είναι μια παγκόσμια συνωμοσία, να μην τους το πούμε και να τους αφήσουμε να βοηθούν όσο περισσότερο μπορούν».

 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top