Survivor 2018: Βγήκαν τα μαχαίρια στους Μαχητές - Ένταση για μια κούπα ρύζι

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Δυνάμεις από το φαγητό προσπαθούν να αποκτήσουν οι παίκτες του Survivor λίγο πριν μπουν στον στίβο μάχη για τον αγώνα ασυλία, στο επεισόδιο της Τρίτης.

Αλλά στο εξωτικό νησί της Καραιβικής το φαγητό είναι ελάχιστο και τόσο η πείνα, όσο και η πίεση προκαλεί νεύρα και ξεσπάσματα, σαν αυτό που παρακολουθήσαμε στην ομάδα των Μαχητών.

Η Αγγελική βγήκε στη βροχή και μαγείρεψε ρύζι για να τονωθούν πριν τον αγώνα.

«Tην ώρα του φαγητού, κάποιοι κάτι ήθελαν να πουν, αλλά δεν κατάλαβα τι… Υποψιάζομαι και εύχομαι να μην είναι αυτό που φαντάζομαι, ότι θα θέλανε να χάσουμε τον αγώνα ασυλίας για να φύγει κάποιο άτομο!», είπε εκείνη στην κάμερα και πρόσθεσε: «Από την πρώτη μου ήττα παρατήρησα ότι, ενώ κι άλλοι έχουν κάνει ήττες, δεν τους πτόησε και τους έδιναν θετική ενέργεια για να συνεχίσουν. Εγώ δεν το είχα αυτό! Στην αρχή με είχε πάρει από κάτω, αλλά δεν με ενδιαφέρει πια! Θέλω να παίζω! Δεν με ενδιαφέρει αν τα πηγαίνω καλύτερα ή χειρότερα, στόχος μου είναι να τα δίνω όλα και όποιο είναι το αποτέλεσμα», αφήνοντας να εννοηθεί πως ήδη μέσα στην ομάδα υπάρχει κλίκα.

Στη συνέχεια, πήγε με το ρύζι στην καλύβα προκειμένου να φάει η ίδια και οι συμπαίκτες της, αλλά το γεύμα κατέληξε σε καβγά. Κι αυτό γιατί ο Κωνσταντίνος θεώρησε ότι έβαλαν υπερβολικά μικρές ποσότητες, αναλογικά με το πόσο "χορτάτοι" έπρεπε να είναι πριν τον εν λόγω αγώνα. Μάλιστα, ανέφερε ότι θα μπορούσαν να βάλουν μεγαλύτερη μερίδα, μιας και έχουν κερδίσει πολλά έπαθλα φαγητού, άρα δεν τίθεται τόσο μεγάλο θέμα πείνας.

«Κάποιοι πειράχτηκαν με την ποσότητα του φαγητού αλλά δε νομίζω ότι είναι αυτό οπότε καλύτερο είναι να αποκαλύψουν τι θέλουν πραγματικά... για να συνεννοηθούμε!», είπε η Αγγελική Κοκαλίτσα.

 

Δείτε περισσότερα στο σχετικό απόσπασμα

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top