MasterChef: Έξαλλος ο Κοντιζάς με τους παίκτες! «Αν ήταν στο χέρι μου θα φεύγατε και οι τρεις σήμερα από τον διαγωνισμό!»

Δείτε το βίντεο

Οι τρεις διαγωνιζόμενοι, ο Κώστας Σεφερίδης, η Χριστίνα Σπυράκου, η Χριστίνα Αργυρούδη, βρέθηκαν αντιμέτωποι με την 1η οριστική αποχώρηση και κλήθηκαν να δώσουν την πρώτη τους μάχη για να εξασφαλίσουν τη θέση τους στο MasterChef.

Ωστόσο, δεν τα πήγαν και τόσο καλά! Λίγο πριν οι κριτές ανακοινώσουν το ποιος αποχωρεί, ο Σωτήρης Κοντιζάς μίλησε και στους τρεις:

«Εμείς σήμερα, σκεφτήκαμε να σας βοηθήσουμε, επειδή ήταν η πρώτη δοκιμασία αποχώρησης και σας δώσαμε απλόχερα τα 5 αγαπημένα σας υλικά, με σκοπό να δούμε πιάτα ευφάνταστα, πρωτότυπα, με ψυχή ή αν μη τι άλλο τίμια. Που ήταν αυτά τα πιάτα; Εγώ προσωπικά, είμαι απογοητευμένος και από τους τρεις σας αλλά πρωτίστως πρέπει να ομολογήσω ότι είμαι απογοητευμένος και από τους τρεις μας! Αν επικεντρωθεί κάποιος στη σημερινή εικόνα των τριών πιάτων θα αναρωτηθεί πως γίνεται εμείς οι τρεις να πέσουμε τόσο έξω (…) Η σημερινή διαδικασία αποχώρησης βγάζει εμάς τους τρεις στη σέντρα!».

Μάλιστα, ο Πάνος Ιωαννίδης συμπλήρωσε, απευθυνόμενος στην Χριστίνα Σπυράκου, είπε: «Όταν κάποιος δεν ξέρει, να τηγανίζει, να ψήνει και να βράζει, δεν είναι μάγειρας! Πολύ απλά»!

Στο τέλος και λίγο πριν ανακοινώσουν οι τρεις κριτές, ποιος διαγωνιζόμενος θα αποχωρήσει, ο Σωτήρης Κοντιζάς τους είπε: «Αν ήταν στο χέρι μου, θα φεύγατε και οι τρεις από τον διαγωνισμό!» 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top