Survivor 2: Πως υποδέχτηκε ο Σάκης Τανιμανίδης τους παίκτες στον Άγιο Δομίνικο!

Δείτε το βίντεο

Ο Σάκης Τανιμανίδης, ευδιάθετος, σε ετοιμότητα και με πολύ χιούμορ υποδέχθηκε τους 24 παίκτες που απαρτίζουν τις δύο ομάδες του παιχνιδιού στον Άγιο Δομίνικο!

Τα πρώτα πέντε λεπτά της μετάδοσης του μοναδικού παιχνιδιού επιβίωσης, ήταν αναγνωριστικά τόσο για τους συμμετέχοντες όσο και για τους τηλεθεατές που σιγά σιγά θα γνωρίσουν τις προσωπικότητες που μπήκαν στο παιχνίδι.

Οι παίκτες προσγειώθηκαν στην παραλία των αγωνισμάτων στον Άγιο Δομίνικο με ελικόπτερα και έδειχναν όλοι πανέτοιμοι να αδράξουν αυτή την μοναδική ευκαιρία που τούς έχει παρουσιαστεί.

Ο παρουσιαστής τους είπε χαρακτηριστικά: «Πρέπει να σας πω ότι το φετινό Survivor είναι πιο δύσκολο και πιο απαιτητικό από το πρώτο παιχνίδι. Έχει περισσότερες προκλήσεις και πιο απαιτητικά αγωνίσματα».

Εν τω μεταξύ εντός των ημερών μπαίνει στο Survivor και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ενώ μαζί της θα μπει κι ακόμα ένα άτομο, που θα πάει στην ομάδα των Μαχητών!

Οι 24 παίκτες προσγειώθηκαν στον εξωτικό Άγιο Δομίνικο και ρίχτηκαν στο στίβο της μάχης. Στόχος τους ένας: η νίκη.

Οι πρώτες μέρες στο Survivor 2018 θα είναι ίσως οι δυσκολότερες για τους περισσότερους, αλλά σύντομα θα προσαρμοστούν στη νέα τους καθημερινότητα. Ο ενθουσιασμός των παικτών είναι μεγάλος αν και γνωρίζουν πολύ καλά πως οι δοκιμασίες και τα εμπόδια που θα αντιμετωπίζουν θα δυσχεραίνουν την παραμονή τους στο νησί.

Δείτε τους παίκτες του Survivor…

Οι 12 «Διάσημοι»: Κατερίνα Δαλάκα, Γιάννης Δρυμωνάκος, ,Στέλιος Κρητικός, Μιχάλης Μουρούτσος, Ξένια –REC, Νάσος Παπαργυρόπουλος, Αλέξανδρος Παρθένης,   Μαρία Σαμαρίνου, Γιάννης Τσίλης, Όλγα Φαρμάκη, Κατερίνα Χαλικιά και Ελένη Χατζίδου.

Οι 12 «Μαχητές»: Νικόλας Αγόρου, Χάρης Γιακουμάτος, Ηλίας Γκότσης, Βιργινία Δικαιούλια, Θοδωρής Θεοδωρόπουλος, Νίκος Θωμάς, Ροδάνθη Καπάρου-Καπαράκη, Αγγελική Κοκαλίτσα, Μελίνα Μεταξά, Μαρίνα Πήχου, Ντάρια Τουρόβνικ, Κωνσταντίνος Τσεπάνης.

 

Δείτε στο βίντεο πως τους υποδέχτηκε ο Σάκης Τανιμανίδης…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top