Πρεμιέρα Survivor 2: Τα κλάματα της Λάουρας για τον Μουρούτσο, η πρόταση γάμου και τα φιλιά του Παρθένη στη σύντροφό του

Δείτε το βίντεο

Το Survivor 2 μόλις ξεκίνησε και οι πρώτες εικόνες του παιχνιδιού είχαν καθαρά ριάλιτι χαρακτήρα με τους παίκτες να αποχαιρετούν σε πολύ συγκινητική ατμόσφαιρα τους δικούς τους ανθρώπους.

Ο Αλέξανδρος Παρθένης έπεσε στην αγκαλιά της αγαπημένης του και τη φιλούσε τρυφερά, ενώ μαζί του ήταν και η φίλη του, Νόνη Δούνια!

Στη συνέχεια είδαμε τη Λάουρα Νάργες, η οποία συμμετείχε στο Survivor 1, να κλαίει καθώς αγκάλιαζε τον αγαπημένο της Μιχάλη Μουρούτσο ενώ είχαμε και μία πρόταση γάμου.

Ο πρωταθλητής του Ταε Κβο Ντο πήγε στο αεροδρόμιο με τη σύντροφό του, Λάουρα Νάργιες. Η παρουσιάστρια με δάκρυα στα μάτια δεν τον άφηνε από την αγκαλιά της λέγοντάς του: «Πού θα πάω μόνη μου τώρα εγώ;». Εκείνος προσπαθώντας να την κάνει να χαμογελάσει της έλεγε να μπει στη βαλίτσα να την πάρει μαζί του.

Ο Ολυμπιονίκης κοπηλάτης Γιάννης Τσίλης γονάτισε και ζήτησε από την αγαπημένη του να τον παντρευτεί, την ώρα που βρίσκονταν στο αεροδρόμιο για την επιβίβασή τους στο αεροπλάνο με προορισμό τον Άγιο Δομίνικο. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top