Crash Test: Μενεγάκη VS Κουτσελίνη - Αταίριαστοι! "Πιο ευέξαπτη από ποτέ" η Ελένη για τις χαμηλές πτήσεις στην τηλεθέαση

Δείτε τι αναφέρει το επαγγελματικό της περιβάλλον

Crash Test: Μενεγάκη VS Κουτσελίνη - Αταίριαστοι!

Πιο σκοτεινή, λιγότερο χαρούμενη και πιο ευέξαπτη από κάθε άλλη χρονιά είναι φέτος η Ελένη Μενεγάκη, σύμφωνα με πληροφορίες του You Weekly.

Ο λόγος; Οι χαμηλές πτήσεις που κάνει στην τηλεθέαση παρά τις αλλαγές που αποφάσισε να κάνει φέτος στην εκπομπή της.

Μάλιστα, η «ωραία» Ελένη, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, δέχθηκε και βροντερά «όχι» από μεγάλες εταιρίες προκειμένου να συνεχίσουν τη διαφημιστική συνεργασία με την εκπομπή της και τα Χριστούγεννα.

Η ίδια φαίνεται ότι πραγματοποιεί προσωπικά meetings με τους διευθυντές των εταιρειών έτσι ώστε να εξασφαλίσει τα καλύτερα deals.

Η αλήθεια είναι πως η πτώση της… βασίλισσας Ελένης στα νούμερα της τηλεθέασης είχε ξεκινήσει από την προηγούμενη χρονιά αλλά φέτος τα πράγματα πάνε ακόμα χειρότερα σε σχέση με αυτό που μας είχε συνηθίσει.

Ενδεικτικά, αυτή την εβδομάδα οι "Αταίριαστοι" στο ΣΚΑΙ (12:00- 14:00) προηγήθηκαν στο γενικό σύνολο της τηλεθέασης, ενώ και οι "Αλήθειες" με τη Ζήνα" (12:00 -14:00) σημείωσαν πιο υψηλά νούμερα από την "Ελένη" (13:00 -15:00) την Τρίτη και την Τετάρτη στο γενικό σύνολο. 

Γενικό Σύνολο

 

Δυναμικά κοινά 15-44

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top