Μονομαχία στο Voice: Ο Μουζουράκης «κλέβει» παίκτες από τον Ρουβά και τον κάνει… έξαλλο!

Κονταροχτυπιούνται οι coaches

Ο ανταγωνισμός ανάμεσα στους τέσσερις coaches (Σάκης Ρουβάς, Έλενα Παπαρίζου, Πάνος Μουζουράκης και Κωστής Μαραβέγιας) του «The Voice»  αυξάνεται διαρκώς. Όσο πλησιάζουμε προς τη συμπλήρωση των ομάδων οι παίκτες είναι πολύτιμοι. Θα τα δώσουν όλα για να τους κερδίσουν.

Βέβαια, ο Σάκης Ρουβάς και ο Πάνος Μουζουράκης  καταφέρνουν σε κάθε επεισόδιο να κλέβουν τις εντυπώσεις.Με ποιον τρόπο; Οι δυο coaches κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να κερδίσουν τις… καλύτερες φωνές από τις Blind Auditions.

Το star.gr, συγκέντρωσε ορισμένες από τις επικές μονομαχίες αυτής της εβδομάδας ανάμεσα στον Σάκη Ρουβά και τον Πάνο Μουζουράκη.

Ωστόσο, σε αυτό το σημείο θα πρέπει να πούμε ότι ο Πάνος έχει κερδίσει τον Σάκη στα σημεία, αφού έχει καταφέρει να του «κλέψει» τους παίκτες που διεκδικούσε με… πάθος κάνοντας τον Σάκη έξαλλο.

Άντρια Αγγελή

Ας ξεκινήσουμε με την Άντρια Αγγελή. Tην τύχη της στο The Voice θέλησε να δοκιμάσει η νεαρή παίκτρια από την Κύπρο και όπως φάνηκε έκανε πάρα πολύ καλά. 

Η Άντρια από την Λευκωσία ερμήνευσε το «Halo» της Beyonce και εντυπωσίασε τους κριτές! Κατάφερε να κάνει τον Πάνο Μουζουράκη αλλά και τον Σάκη Ρουβά να γυρίσουν τις καρέκλες τους και να παλέψουν για το ποιος θα την έχει στην ομάδα του! 

Μάλιστα ο Πάνος Μουζουράκης κατάφερε να... μαντέψει το όνομα της αλλά και την καταγωγή της, αφού όπως είπε, οι Κύπριες έχουν μια διαφορετική ομορφιά!

Βέβαια, η Έλενα Παπαρίζου έκανε το «θεϊκό»! Σηκώθηκε από τη θέση της πήγε και πήρε pop corn και τους είπε πως αυτή την μονομαχία ανάμεσά τους δεν την χάνει και συνέχισε να τρώει γελώντας.

Τελικά η Άντρια Αγγελή παρά τις προσπάθειες του Σάκη Ρουβά πήγε στην ομάδα του Πάνου Μοιυζουράκη.

Χριστοδούλα Τσαγκαρά

Η Χριστοδούλα Τσαγγαρά από την Πάφο εμφανίστηκε στο επεισόδιο της Τετάρτης (25/10)  "The Voice" και τραγούδησε το κομμάτι "Τα λέμε" καταφέρνοντας να κάνει και τους τεσσερις κριτές  να γυρίσουν!

Η μάχη που ακολούθησε ήταν επική. Ο Σάκης σηκώθηκε να χορέψει μαζί της, ο Μουζουράκης της τραγουδούσε, ο Μαραβέγιας και η Παπαρίζουντην έντυναν με κομπλιμέντα και εκείνη έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στον Μουζουράκη που τρελάθηκε από την χαρά του κάνοντας το Σάκη Ρουβά να νευριάσει όπως είπε για το γεγονός ότι επέλεξε τον Πάνο Μουζούρακη.

Η Χριστοδούλα δεν δίστασε να αποκαλύψει πως πριν από λίγο καιρό  ζύγιζε 104 κιλά και μέχρι σήμερα έχασε 43 κιλά.

Χριστίνα Μάτσα

Η Χριστίνα Μάτσα πέρασε από τις blind auditions του The Voice και άφησε ανεξίτηλο το στίγμα της!

Η δημοφιλής κύπρια τραγουδίστρια αποφάσισε να δοκιμαστεί στο talent show με ένα τραγούδι όχι ελληνικό, όχι αγγλικό αλλά γαλλικό. 

Με το “Je t’ aime” της Lara Fabian η εντυπωσιακή ξανθιά τραγουδίστρια ξεδίπλωσε τη φωνή της και έπεισε και με το παραπάνω τους τέσσερις coaches που γύρισαν και την διεκδίκησαν δυναμικά, ο καθένας με τον τρόπο του, αλλά εκείνη επέλεξε τελικά τον Πάνο Μουζουράκη και ανήκει πια στους #teampanistes!

Δαυίδ Καναβός

Σε άλλο ένα επεισόδιο των blind auditions του The Voice απολαύσαμε ένα πολύ όμορφο στιγμιότυπο.

Ο 23χρονος Δαυίδ Καναβός ξεσήκωσε τους κριτές και το κοινό με την τρυφερή φωνή του τραγουδώντας το Thinking Out Loud, του Ed Sheeran.

Λίγο πριν βγει στην σκηνή ο νεαρός φοιτητής εξομολογήθηκε πως πάσχει από ανοσοανεπάρκεια.

Τι είναι ανοσοανεπάρκεια

Πρωτοπαθής ανοσοανεπάρκεια (ΠΑΑ) είναι στην πραγματικότητα η ονομασία μιας ομάδας που περιλαμβάνει περισσότερες από 150 παθήσεις1 οι οποίες:

Συνήθως είναι κληρονομικές
Προκαλούνται από σφάλματα στα γονίδια των κυττάρων του ανοσοποιητικού συστήματος
Εκδηλώνονται με ευρύ φάσμα συμπτωμάτων που κυμαίνονται από ήπια έως βαριά

Οι άνθρωποι με πρωτοπαθή ανοσοανεπάρκεια έχουν ανοσοποιητικό σύστημα από το οποίο λείπουν ένας ή περισσότεροι τύποι ιστών, πρωτεϊνών ή κυττάρων του ανοσοποιητικού συστήματος.

Το ανοσοποιητικό σύστημα προστατεύει το σώμα από λοιμώδεις παράγοντες όπως τα βακτήρια και οι ιοί. Έτσι, αν κάποιες συνιστώσες του ανοσοποιητικού σας συστήματος λείπουν ή δεν λειτουργούν σωστά, έχετε μεγαλύτερες πιθανότητες να νοσήσετε από λοιμώξεις, μπορεί να χρειάζεστε μεγαλύτερο χρονικό διάστημα ανάρρωσης ακόμα και αν πάρετε αντιβιοτική θεραπεία και μπορεί οι λοιμώξεις σας να υποτροπιάσουν.

Με τη φωνή του και μόνο, ο Δαυίδ τα είπε όλα. Έπειτα από σκληρή μάχη διεκδίκησης και των τεσσάρων κριτών,  ο νεαρός επέλεξε να πάει στην ομάδα του Πάνου Μουζουράκη.

Δείτε ένα μικρό απόσπασμα στο παραπάνω βίντεο...

Επιμέλεια: Μίτση Σκέντζου

Ε-MAIL: mskentzou@star.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top