Η λεπτομέρεια που δεν πρόσεξε κανείς στη πρεμιέρα της Ελένης – Ήταν μαγνητοσκοπημένη η έναρξη;

Το άγχος της παρουσιάστριας και οι αλλαγές που έκανε

Ανανεωμένη, φρέσκια και πολύ… sexy ξεκίνησε την εκπομπή της φέτος η Ελένη Μενεγάκη και μάλιστα οι συνεργάτες της, την υποδέχτηκαν με σφυρίγματα και χειροκροτήματα!

Σε ένα εντελώς διαφορετικό πλατό που μας θύμισε αρκετά εκείνο της Ellen DeGeneres, η λαμπερή παρουσιάστρια έκανε μια έναρξη που δεν είχε ξανακάνει άλλη σεζόν!

Συγκεκριμένα, η ωραία Ελένη στην αρχή της εκπομπής εμφανίστηκε φανερά αγχωμένη αλλά με ένα λευκό φόρεμα, με μεγάλο σκίσιμο, το οποίο αποκάλυπτε τα καλλίγραμμα πόδια της…

Όμως, αυτό που παρατηρήσαμε ήταν ότι στον πρόλογό της, η παρουσιάστρια είχε άβαφα νύχια, ενώ στο επόμενο πλάνο που πήγε να συναντήσει τον επί χρόνια συνεργάτη της, Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο, είχε βαμμένα νύχια, σε λευκό χρώμα!

Μήπως λοιπόν η Ελένη είχε μαγνητοσκοπήσει την αρχή της εκπομπής της;

Πάντως, οι αλλαγές στην «Ελένη» ήταν εμφανείς και αρκετές! Νέο σήμα, νέο τραγούδι στους τίτλους, νέο πλατό και διαφορετική θεματολογία!

Οι συνεργάτες που θα εμφανίζονται μαζί με την παρουσιάστρια φέτος είναι πιο λίγοι από κάθε άλλη σεζόν! Είδαμε τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο με την Ελιάνα Χρυσικοπούλου να σχολιάζουν τα θέματα της επικαιρότητας, ενώ στο ένα από τα δυο παιχνίδια που προβλήθηκαν είδαμε να συμμετέχει πάλι η Ελιάνα Χρυσικοπούλου, ο Μάκης Πουνέντης και η Μαρία Κεφαλά, η οποία πέρυσι ήταν πίσω από τις κάμερες.

Το πλατό είναι σε πιο γήινες αποχρώσεις, ενώ έχει αλλάξει και η εικόνα του πάνελ, εφόσον φέτος είναι πιο λίγοι οι συνεργάτες της. Έτσι το τραπέζι είναι στρογγυλό και σε πολύ μοντέρνο στυλ!

Διαβάστε επίσης: Πρεμιέρα έκανε η Ελένη Μενεγάκη - Το νέο πλατό και το μήνυμά της στον κόσμο

Ο γοητευτικός νέος μάγειρας

Μια ακόμη αλλαγή είναι ο σεφ! Φέτος θα βλέπουμε στην κουζίνα τον Γιώργο Παπακώστα, ο οποίος θεωρείται πολύ επιτυχημένος στον χώρο του και στην πρεμιέρα έφτιαξε μια λαχταριστή καρμπονάρα! Το tip - κουτσομπολιό, ωστόσο, είναι ότι ο Γιώργος είναι ζευγάρι με την ηθοποιό, Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη! Έτσι για να μην λέτε ότι δεν σας τα γράφουμε όλα! 

Τι μας άρεσε:

Η ωραία Ελένη, όμορφη και λαμπερή.

Το πλατό, ανανεωμένο, πιο ''ζεστό'' και εντελώς διαφορετικό από τις περασμένες σεζόν.

Οι δυο κεντρικές κόκκινες πολυθρόνες, όπου εκεί θα υποδέχεται τους καλεσμένους της! Είναι γνωστό άλλωστε ότι το δυνατό σημείο της Ελένης είναι οι συνεντεύξεις της. Έτσι, για πρώτη φορά είδαμε να λείπει ο γνωστός... καναπές της!

(Εδώ με τον καλεσμένο που της έκανε ποδαρικό, τον Απόστολο Γκλέτσο)

Η στήλη της μαγειρικής. Ο σεφ που επέλεξε φέτος η παρουσιάστρια είναι από τους καλύτερους στην Ελλάδα!

Η σκηνοθεσία είναι εντελώς διαφορετική από τις προηγούμενες χρονιές. Η Ελένη άλλαξε τον σκηνοθέτη που είχε επί πολλά χρόνια, τον Σταύρο Ζερβάκη και έφερε στην θέση του τον Άκη Μπαρμπουζάνη! 

Διαβάστε επίσης: Ελένη Μενεγάκη: Άβαφη στην εκπομπή της - Δείτε την να μεταμφιέζεται και να περπατά στο κέντρο της Αθήνας με τον Σεφερλή!

Τι δεν μας άρεσε:

Η εικόνα ήταν λίγο σκοτεινή και είναι πολύ πιθανό αύριο να την δούμε πιο ''φωτεινή'', διότι η Ελένη δεν έχει κρύψει την αγάπη της στα ωραία και δυνατά φώτα!

Η νέα κουζίνα! Φέτος μας φάνηκε πιο απλή και... ''κρύα''.

Τα δυο παιχνίδια που προβλήθηκαν, αν και είχαν ενδιαφέροντες παίκτες, κούρασαν διότι διήρκησαν αρκετή ώρα.

 

Της Τζωρτζίνας Γιαννοπούλου (ggiannopoulou@star.gr)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top